Originally Posted by
JAS
Ben de troll diyorum. Çünkü yazılarını dikkatli okursanız (bir kısmı yönetim tarafından silindi), hep tek yönlüdür. İnsanları sırf hükümete karşı olmaları nedeniyle soysuzlukla suçlayan bir zihniyetten bahsediyoruz. Ayrıca ne olursa dolar düşer borsa yükselir tarzındadır yazılar. Aşırı Turancılık da içerir. En son Lübnan'ın Türkiye'ye bağlanmak istediğini yazdığında ciddiyetten uzak diye okumamıştım yazılarını. Tek bir konuda haklı çıkabilir, o da kozaa hissesi. Kendisi yazdıktan sonra biraz inceledim, sahipli bir tahta görüntüsü var, istedikleri anda istedikleri seviyeye çekebilirler gibi görünüyor. Bir ara alıp karla da sattım.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim ne partim ne bir siyasi görüşüm ne sağla solla ilgim ne de Turancılığa sempatim var. Ve hatta Türk doğmuş olmama rağmen bunu kabul etmem çünkü ister istemez ırkçı olurum. En azından gizli ırkçı yani taraf.. Kısacası insan olmaya çalışmanın dışında
bir düşüncem yok ve benim bir kimliğim de yok. Uzaktan izler ve strateji geliştiririm, aslında bilinçle soyumu unutan benim ama diğer ülkeler gibi bu ülkenin de özgürleşmesini isterim elbet. Lübnan'ın Türkiye'ye bağlanmak istediğini yazdım çünkü gerçek bu. Bu Lübnandan sonra şimdi mit ve hükumet çevrelerinde de konuşulmakta. Lübnan çaresiz, İsrail onun en buyuk gelir kaynağını yok etti ve kıskaca aldı Hristiyanlar ses çıkaramıyor. İsrail oradaki nüfusu çeşitli yollarla hızla azaltmayı, kaosu çoğaltmayı ve ele geçirmeyi düşünüyor. Bu konuda ısrarcıyım bir-iki yıla kalmayacak Türkiye himayesine girecek, belki de 3 ay gibi kısa zamanda
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri