Sayfa 329/1002 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Aylık Geliri 350 Dolar Seviyesine Gerileyen Genç Bankacı, Kendi Kendine Çince Konuşmaya Başladı...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=381736
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Son 3 yılda açıklanan enflasyon oranı, işsiz sayısı, merkez bankası dolar rezervleri, İdlib'teki şehit sayısı, koronavirüs vaka ve ölü sayısı gibi rakamlar arasında tek doğru sayının IBAN numarası olduğu ortaya çıktı... zaytung'dan..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hocam tam da bugün Birgün gazetesinde üniversitelerimiz ile ilgili ekteki haber var:

127 devlet üniversitesine 2021 yılı için 45,3 milyar lira ödenek ayrıldı. En çok ödenek ayrılan Ankara Üniversitesi’nin ödeneği 1,4 milyar lira oldu. Oxford Üniversitesi’nin bütçesi ise tek başına 62 milyarı aşıyor.

https://www.birgun.net/haber/bu-butc...rilecek-318670
    Velevki bizimkilerden birisine o bütçeyi verdik , ne olur ? Rektör, laboratuvar kurup al hocam çalış mı der yoksa makam aracı olarak helikopter mi alır? Kişiye özel bilimsel araştırma konularının altyapısı mi hazırlanır yoksa kişiye özel başka şeyler mi ?

Üniversite sayıları azaltılmalı, okuyan daha az olmalı. İş yaramaz bir diploma peşinde ömür çürüteceklerine, kazanamayıp hayatlarını kazanacakları bir iş öğrensinler.
    Liseler de azaltılsın zorunlu olmasın.

Okuma yazma bilmeden liseye gidenlerle , matematik yapmadan mühendislik kazananlarla bu iş olmaz .

Her şey şekilden ibaret. İçerik, kalite sıfır.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Velevki bizimkilerden birisine o bütçeyi verdik , ne olur ? Rektör, laboratuvar kurup al hocam çalış mı der yoksa makam aracı olarak helikopter mi alır? Kişiye özel bilimsel araştırma konularının altyapısı mi hazırlanır yoksa kişiye özel başka şeyler mi ?

Üniversite sayıları azaltılmalı, okuyan daha az olmalı. İş yaramaz bir diploma peşinde ömür çürüteceklerine, kazanamayıp hayatlarını kazanacakları bir iş öğrensinler.

Okuma yazma bilmeden liseye gidenlerle , matematik yapmadan mühendislik kazananlarla bu iş olmaz .

Ya amerikada anlamadığım şey kültür çok farklı mesela bu kadar bağış alan üniversiteler paralı. Hem para ile okuyon hem millet bağış yapıyor bilemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Yeni bir üniversite modeli gerek;
    Artık milyonlarca öğrenciyi 45 m2 sınıfa oturtup haftada 40 saat susun oturun, konuşmayın diyerek beynini s...k bir yere varmak mümkün değil.
    Bilgi kaynağı artık demode olmuş okullarda değil..
    Zorunlu eğitimi 12 yıldan 8 e geri çekilmeli...
    Üniversite eğitiminde, nicelikler bi kenara bırakılıp, direk konulara ve projeye odaklanılmalı..
    mesela, atom fiziği laboratuvar kurulp, madde ve atom araştırması,
    Füze geliştirme laboratuarı,
    Yarı iletken , batarya geliştirme..
    Hidrojen ve eletrikli araç geliştirme..
    Teknolojik ürün geliştirme ce üretim odaklı..eğitim..
    Laf salatası üreten eğitim sistemi out..

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ordan burdan aşırmayla akademisyenlerle nasıl olacak.
    bugünün sorusuydu.
    çocuklar yetişkin oluyor.
    ya yetişkinler ne oluyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku

alt yapı diyip geçmeyin. alt yapının nasıl kurulacağını bilmekte büyük iş.

Sayfa 329/1002 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •