Sayfa 944/999 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Son yarım saat heyecanlı oluyor, herif dümeni muavine verdi dinlenmeye geçti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

3. petkm cumhuriyetmi olmuş. aldırma gönül şarkısını tutturmuş gidiyor valla

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yatırım fonu gibi bişey değil ki burası adrenalin içeriyor kazananlar konuşur kaybedenler susar
    yarım fonund ayda yüzde yarım kazanayım diye uğraşma kimse
    başkanım en azından kendi adıma orada bir düzeltme yapayım müsaadenle
    elimde; hisse fonu olarak
    mac, mps, nnf, tte, tkf gibi fonlar var.
    portföyümün yüzde 80 ni
    şuradan kodları yazıp yıllık aylık günlük vs getirilerine bakabiliyorsunuz.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx

benim için her kapanış bir aksiyon anlayacağınız
    ha daha önce de yazmıştım belki hatırlayan vardır, tüpraştan fena gol yiyorum o ayrı...

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben, o, diğerleri yazısıyla işlemleri sıralamak kolayda ne kadar kazanç sağlanır orası muallak
    Biz en iyisi teknik eğitimle bu işi kolaylaştıralım kendi kararlarımız her daim güzeldir
    kazanç önemli hocam da ne kadarla girdin ne kadar kazandın o daha önemli bence.

Halen paladan tokat diyonuz.Bilader xutum hisseleri en kötüsü 1 'e 3 kazandırdı.Artık bi görün.Parayı kazanan kazandı..😅YTD

7. Borsa İzmir Torba dediklerinden, yan hisseler çıkıyor. Küçük Herifin 100 milyonu var büyüklerde üzerine yürüyebilirler ama küçüklerde satanın malını alıyor, bir sürü borsayı bilmeyen veya heyecan arayan var onlar ile işini görüyor.

Bir ara biri DOHOL'de yüklü almıştı uzun süre yükselmemişti, adam sağlık olsun deyip zararına sonradan sattı diye hatırlıyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. ev konusunda ben de bir şey yazayım, shortçular için vakit geçsin..
    şu anda ev almak ne kadar mantıklı başlığını yıllardır takip ederim ve burada da o başlıkta yazan değerli arkadaşları görüyorum.
    faiz zamanı ev almadım, çünkü fırsatçı müteahhitler ve ev sahipleri fiyatları hemen arttırdı (ben de arttırırdım fiyatları ama bu kadar insafsız olmazdım sanırım) kredi kullanmanın hele 10-15 sene ne olacağı belirsiz ortamda kredi kullanmanın da fazla mantığını görmedim.
    bu sebeple gelecek yılları ipotek ettirmeden bir kooperatif işine girdim, tabi şirketi de çok araştırdım eski projelerini de yıllardır biliyorum ve takip ediyorum.
    şu anda zaten mevcutta evim var, kooperatif evi bitince çok büyük ihtimal oraya taşınırım oturduğumu satarım.
    diyeceğim o ki g.menkul uzun vadede kazandırıyor.
    fiyat artışı bir dönem olmuyor ancak bizim insanlar evi olunca daha huzurlu oluyor, ilk fırsatta ev alma iç dürtüsü ile hareket ediyor bu da bir gerçek.

Sayfa 944/999 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •