Originally Posted by izci Haklısın kankim. Seviliyorsun... Originally Posted by MR&MRS aramızdaki ilişki Sevgiden öte gitmez umarım bol kazançlar Beni güldürdünüz, teşekkür ederim[emoji847][emoji847] is the average of five people around the human..
Originally Posted by MMF 1 Beni güldürdünüz, teşekkür ederim[emoji847][emoji847] is the average of five people around the human.. Gülünmeyecek gibi değil ki abi...Yasak ilişki kurbanı olmak gibi bir şey...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Originally Posted by izci Gülünmeyecek gibi değil ki abi...Yasak ilişki kurbanı olmak gibi bir şey... hisselerimin babası
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda :
Originally Posted by MR&MRS hisselerimin babası Ben röngenciisi biliyordum. tıp ile ilgili olanını diyorum yanlış anlaşılmasın.
Ben şu erik dalını peşin çalsam olmaz mı?
Originally Posted by dobra Ben şu erik dalını peşin çalsam olmaz mı? Olur valla, güzel de olur.[emoji846][emoji846] Tüm arkadaşlara saygılar.. is the average of five people around the human..
Originally Posted by MMF 1 Olur valla, güzel de olur.[emoji846][emoji846] Tüm arkadaşlara saygılar.. is the average of five people around the human.. https://www.youtube.com/watch?v=wI34RATvmh0 buyurun efendim eller havaya
yok bu pazarda mal almak bana göre değil bir hisse gözümün içine baka baka tavana gidiyor.
Forum Rules
Yer İmleri