İzmir'in Çiğli ilçesinde sahte içkiyle mücadele kapsamında bir depoya operasyon yaptı. Operasyon kapsamında yaklaşık 5 ton etil alkol ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı./DHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Alıntı : Alkol oranı %45 olan bir 70’lik rakının;
-Bayi kârı dâhil ürün fiyatı: 47,63 TL
-ÖTV 87,97 TL
-KDV 24,40 TL
-Toplam vergi 112,37 TL
-Satış fiyatı 160,00 TL
Ürün fiyatına göre vergi oranı %234’dür
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
eskiden gece hayatında bilhassa istanbulda bu alkol işinde Mardin Yolu diye bir tabir vardı ... şu an nedir ne değildir bilmiyorum...
bi de sahte değil de , böyle sarhoş olana zamanında isimli mekanlarda jack , johnnie walker diye barmen ankara fiskisini dayardı ... ahaha
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
2 ve 3 damıtma yapılmalıdır,tabiki etil ise,metil işi zaten zehirdir,bana kalırsa ikisini karıştırıp piyasaya sürüyorlar,50 ortalama maliyeti,ama devlet 160-200 arası satıyor,onların işi kim ölmüş,kalmış hesabını yapmıyor,guya uzak dursunlar diye,hikaye,onlarınki sermaye hesabı.
Günaydın kafe ..
FETÖ'nün Hava Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik komutanlıkları yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 89 şüpheli gözaltına alındı.
Yer İmleri