Sayfa 967/999 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yan tahtalarda herkes zengin oldu mevzusu varda, siz bu parayı gördünüz dokundunuz mu? Herkes para kazanıyorsa tahtacı ne kazanıyor? Herkesin kazanabildiği ama bizim bilmediğimiz bir sistem mi var?
    Benim çevremde bu tahtalardan şu an zarar eden de var.
    Sanki tahta 20 tavan gitmeden KY ye mal veriyorlar da herkes 1 liradan alıp, 10 liraya satıyor modunda olmamak lazım.
    TKURU 5 liradan 1000 lira oldu , kim para kazanmış?
    1000 liradan malı yıktılar bugün 445 liradan kapattı. Gene taban.
    Resme sürekli tek taraflı bakmayı bırakmak lazım.

Sürekli yapmadığınız şeylerle yatırımınızı eleştirmeyin, sadece mutsuz olursunuz.
    tek kelimeyle helal olsun itibar daha önceden verdigimden dön dolaş diyor

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    dolarizasyon belirli seviyeye gelince gaz değil ımf haberi gelir bence.
    abi petrol haberide bu cuma gelirse şaşırma ytd

3. Gaz işi sosyal medyada o kadar dönüyor ki resmen magazinsel bir haber oldu.
    Yatırımcı şu andan sonra fiyatlar mı o bile muallak.
    Yalancı çoban hikayesi olmaz inşallah. Gerçek olsa bile inandırmak zor olacak

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Olmaz diyemiyorum. Cinlerden vs bilgi alma durumu olabilir. Gaz bulunan yerde daha önceden başkaları araştırma yapmış, birileri tüyo vermiştir.

Yine daha önceden petrol bulunan yeri bildiren bir informant da olabilir.

Öte yandan kendi emeğimiz, bilgimiz, araştırmamız, ve tekniğimiz ile başarı elde etmemiz lazım. Bu IHA lar mesela yerli işi, ister istemez seviniyoruz. Bankacılıkta da güzel işler geliştirmiştik yabancılar işlerine yarayanları almıştır. Bu şekilde kendimiz, kendi ihtiyaçlarımıza uygun yeni şeyler icat edip başkalarına satmalıyız. Başkalarının lütfuna ihtiyaç duymamalıyız.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Doğu Perinçek, Türkler Anadolu'ya geldi Bizans köylüsü bayram yaptı dedi. Ticaret ve üretim güvenli, adil ve vergilerin az olduğu yerde gelişir.

Her yerde sonu pazar olan bir sürü yer adı var, çok sayıda kervansaray vs yapılmış, bana mantıklı geldi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cuma değil de MB toplantısından 1-2 gün önce gelebilir...böylece faiz arttırımı arada kaynatılır...ya hiç faiz arttırmaz ya da olası bir artışıta dikkatleri doğalgaz haberlerine çekerler faiz arada kaynar gider...bence...

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku

7. Her sabah tl copu dagiliyor fiziki talep var
    Faiz arttirmazsa 7 li rakamlara kalıcı elveda deriz

8. Merkez bankası faizinin 10.25 den 18.00 seviyesine çıkarılmalı diye düşünüyorum.

Sayfa 967/999 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •