Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. o gerizekalılar yüzünden iki tavan kaçırdım, çok kararlı değildim hisseyide beğenmiyordum ama bunaldığım için alabilirdim

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    o gerizekalılar yüzünden iki tavan kaçırdım, çok kararlı değildim hisseyide beğenmiyordum ama bunaldığım için alabilirdim
    Oluyor bazen, yakın zamanda benim kurumda rüçhan kullanımı konusunda hesabımda gerekli nakit olmasına rağmen sıkıntı yarattı,

hesabıma göre en az 7-8k TL olası kârdan oldum..

is the average of five people around the human..

3. bizim hesapta hatunun üzerine surekli arayıp sifre istiyorum
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4. Sabah sığ sularda yüzen bir balina yakaladım. Güzel bir gün olacak mı derken köpek balıkları peşimizi bırakmadı. Yarın ola hayrola !!!

Endeks 120,000 e yaklaştı. Bist 30 yerinde sayıyor. Dolar bazlı tarihi diplerde!!!

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Gene itiraz edeceğim
    yıllardır tasma başkalarının elinde idi zaten ne olmuştu?
    artık davulda bizde tokmak da bizde son düzlükteyiz, önümüzdeki secimlerde ya tasmayı teslim edeceğiz yada zincirleriimizi kıracağız, bürokraside görev alacaklar silivride o günü iple çekiyorlar.
    cariyeler lazım olduğunda ziyaret edilir,hiçbir geliri hediyesi falan yoktur. metreslerin bütün ihtiyaçları fazlasıyla karşılanır. biz cariyeydik,güney kore metres.

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    cariyeler lazım olduğunda ziyaret edilir,hiçbir geliri hediyesi falan yoktur. metreslerin bütün ihtiyaçları fazlasıyla karşılanır. biz cariyeydik,güney kore metres.
    Bu sefer haklısınız

tercih meselesi bizimkisi ne cariyelik ne metreslik.

7. https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...-degerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin konumunu değerlendirdi
    Türkiye'nin farklı birçok cephede mücadele verdiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin oturduğu tüm masalarda sözünün geçtiğini vurguladı.

8. Hatunun hesabından satılan polholar sabah yerine koyulmuştur

rabbim rızkım için hatunu aracı kılmış görünen o.

Sayfa 380/1004 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •