Sayfa 235/1001 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

1. Bu vesile ile NATURAL GAZ'ın SPK onayının gelmesiyle birlikte, GLYHO hisselerinin de artisa gececegine inaniyorum.

ki bir suredir haberler, beklentiler dolayısıyla ciddi bir artis gosterdi. Yola da devam edecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Ek 26117Ek 26118

Değerli üstadlar;

2 örnekte anlatılmak istenen;

NATEN - ESENBOGA
    HEDEF - FADE

istirakilerinin, SPK onaylariyla beraber ana hisselerin aldigi yolu yorumlamaktır.

Görüldüğü üzere, bir ana sirket, istirakı oldugu bir diger hisse ile beraber bazı ANLAMLI hareketler yapıyor.
    Nedir bu anlamlı harektler?

1- Ana şirket, iştirak oldugu diğer şirketin SPK onayı geldigi andan itibaren belli bir harektlilik donemine girer.
    2- Bu hareketliik NATEN'de SPK onayının ardından neredeyse %50 mertebelerinde kazanc saglamisken,
    HEDEF icin bu kazanc FADE emir toplama donemine kadar sarkmis.

Her türlü,

SPK onayının ardından istiraklerin hisseleri artis gostermis. Zamanı her ne kadar bu iki ornek ile birlikte yuzdesel olarak kestirilemese de bir artis mevcut.

3-Borsa'da işleme açılmasının ardından ise iştiraki kazandığı ivmeyi kaybeder.

Sizlerin de değerli yorumları ve araştırmaları ile bu iştirak işini bir matematiğe oturtmaya çalışalım.
    Ben soyle bakiyorum olaya:

Halka acilan sirketin bir kismi ana sirkette kaliyor. Halka acilimdan da sirkete para girisi oluyor. Eline yuklu nakit gecen sirketin hisselerinin artisi beklendik bir sey. Hele ki eline gecen para var olan borcu seviyesinde ise cok dha guzel.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by thanandar Yazıyı Oku
    3-4 kere denedim bana nasip olmadı
    Bol kazançlarınız olsun Üstad
    Tte mi alamadınız ? İlk defa duydum sebep nedir acaba ?
    Ben ekleyerek devam ediyorum...nereye kadar bilmiyorum...
    sayın Dr webster haber verecek çıkış için tarihi

4. Üstad senin emmi dr.bonee olarak geri dönmüş galiba.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Üstad senin emmi dr.bonee olarak geri dönmüş galiba.
    Nerede yaziyor?
    Sanmam o oldugunu
    Eger o ve benden sakladiysa yuzune bakmam artik

Fuat ustadim avatardaki sizmisiniz

Ben de avatara resmimi attim

8.  Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Ek 26117Ek 26118

Değerli üstadlar;

2 örnekte anlatılmak istenen;

NATEN - ESENBOGA
    HEDEF - FADE

istirakilerinin, SPK onaylariyla beraber ana hisselerin aldigi yolu yorumlamaktır.

Görüldüğü üzere, bir ana sirket, istirakı oldugu bir diger hisse ile beraber bazı ANLAMLI hareketler yapıyor.
    Nedir bu anlamlı harektler?

1- Ana şirket, iştirak oldugu diğer şirketin SPK onayı geldigi andan itibaren belli bir harektlilik donemine girer.
    2- Bu hareketliik NATEN'de SPK onayının ardından neredeyse %50 mertebelerinde kazanc saglamisken,
    HEDEF icin bu kazanc FADE emir toplama donemine kadar sarkmis.

Her türlü,

SPK onayının ardından istiraklerin hisseleri artis gostermis. Zamanı her ne kadar bu iki ornek ile birlikte yuzdesel olarak kestirilemese de bir artis mevcut.

3-Borsa'da işleme açılmasının ardından ise iştiraki kazandığı ivmeyi kaybeder.

Sizlerin de değerli yorumları ve araştırmaları ile bu iştirak işini bir matematiğe oturtmaya çalışalım.
    Ben böyle olacağını bile bile daha 1 aydan fazla halka arza süre olduğu için o kadar bekleyemem diye NATEN'lerimi 26 liradan satmıştım
    Pişman da değilim. Nalet bir kağıt. Tam adamı kanser edecek türden. Zaten ESEN'de de ilk satış dalgasında satarım daha da almam. Bereket versin aylık faturalarım giderlerim çıktı derim.
    Daha kendi bir bok değilken iştirakini halka açan şirket açgözlüdür. Kısa yoldan para kazanmanın derdindedir. Böyle patron işine konsantre olamaz. O yüzden uzak dururum böyle şirketlerden.

Sayfa 235/1001 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •