Arama sonucu : 7451 madde; 1 - 8 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Yaklaşık 7 aylık site macerası sona ermiştir arkadaşlar. Orada, buradaki etkileşim yok. Buradan devam etme kararı aldım... Sitede yayınlanan dosyaların tamamını buradan erişilebilecek şekilde yükleyeceğim. İsteyen başlıktaki resimden isteyen de haftalık olarak vereceğim linkten dosyaların tamamına ulaşabilirler.

İlk yayınımız yarın olacak...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Yaklaşık 7 aylık site macerası sona ermiştir arkadaşlar. Orada, buradaki etkileşim yok. Buradan devam etme kararı aldım... Sitede yayınlanan dosyaların tamamını buradan erişilebilecek şekilde yükleyeceğim. İsteyen başlıktaki resimden isteyen de haftalık olarak vereceğim linkten dosyaların tamamına ulaşabilirler.

Hoşgeldiniz üstad.Burası daha iyi.

Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz üstad.Burası daha iyi.
    Hoş bulduk tekrar, inşallah hayırlısı olur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Hayırlısı olsun üstad. Başarılar.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun üstad. Başarılar.
    Teşekkür ederim Sayın obblomovv, bilmukabele...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •