Originally Posted by 6.sense bakalım kapamış merak konusu . yardıracak mı yukarı yoksa basacak mı aşağı ? abi ben pala olsam pala long. bence... milletin elindeki longları stoplatmak için basarım aşşağı.. sonrada pztesi yüksek gapla açardım. ama milllet short gibi.. o nedenle basması işine gelmiyor bence.
Originally Posted by EMLAK abi ben pala olsam pala long. bence... milletin elindeki longları stoplatmak için basarım aşşağı.. sonrada pztesi yüksek gapla açardım. ama milllet short gibi.. o nedenle basması işine gelmiyor bence. Bence amerika çökecek açılıştan sonra. eksi makazla lönkçü topluyor. bence, şahsen, kendim özbenliğimle büyle düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit Bence amerika çökecek açılıştan sonra. eksi makazla lönkçü topluyor. bence, şahsen, kendim özbenliğimle büyle düşünüyorum. öyle diyorsunda 3 gündür yükselemeyen badem tumy endeksi yenizirve tazeledi. adamlar alıyor abi. pala long dow düşsse ne olur düşmese ne dün dax % 3 eksiydi ona bakarsan dow % 1 den fazla eksi oldu. sonuç ? nerdeyse artı kapatıyoduk.
Originally Posted by EMLAK öyle diyorsunda 3 gündür yükselemeyen badem tumy endeksi yenizirve tazeledi. adamlar alıyor abi. pala long dow düşsse ne olur düşmese ne dün dax % 3 eksiydi ona bakarsan dow % 1 den fazla eksi oldu. sonuç ? nerdeyse artı kapatıyoduk. Alasya bizonlarının göç zamanına denk geldi, o sayılmaz. asdas.
Originally Posted by şahit Alasya bizonlarının göç zamanına denk geldi, o sayılmaz. asdas. yaw sana kalsak zaten long tuşunu sökeriz hep shortsun beya.
Forum Rules
Yer İmleri