Sayfa 311/1002 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Haziran 2021'e kadar vergi incelenmesi olmaksızın Varlık Barışı geliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

20'den fazlası halka arz olacak şirketlerde kurumlar vergisi 5 yıl 2 puan düşürülebilecek.

Kurumlar vergisini 5 puan düzeyinde indirme yetkisi Cumhurbaşkanı'na verilecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Atakaş Hatayspor'da, 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,157
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    (Bloomberg) --Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 27 Ekim’de Citi’nin organize ettiği bir telekonferansta yatırımcılarla buluşacak. Bloomberg tarafından görülen davet metninde konferansın TSİ ile 16:00’da yapılacağı belirtildi
    Acep ne konuşacak ?burada yaptığının aynisini oradada yaparsa millete alay konusu olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Haziran 2021'e kadar vergi incelenmesi olmaksızın Varlık Barışı geliyor.
    Korona Hikayesi ile İşyerlerini kapattılar,Para toplayamadılar.Eeee Yurtdışından para/kredi de bulamıyorlar.Turist de gelmiyor..Biz bize yeteriz kampanyası da tutmadı..Mecburen Vergi Barışı ayağı ile Günü kurtarmak için ne toplayabilirsek kaar'dır,diyorlar...
    Para garantili iş yaptırdığın elin oğlu,günü gelince alacağını alamazsa,adamın ümüğünü sıkar valla..

AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Markar Esayan hayatını kaybetti

Atakaş Hatayspor'da, 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.
    Erzurumspor, Hatayspor ile yapacakları maçın TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Bakan Koca : Grip ayı geliyor , kapalı alanlardan uzak durmalıyız , grip koronavirüs ile birleşmemeli .

Sayfa 311/1002 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •