Haziran 2021'e kadar vergi incelenmesi olmaksızın Varlık Barışı geliyor.
Haziran 2021'e kadar vergi incelenmesi olmaksızın Varlık Barışı geliyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
20'den fazlası halka arz olacak şirketlerde kurumlar vergisi 5 yıl 2 puan düşürülebilecek.
Kurumlar vergisini 5 puan düzeyinde indirme yetkisi Cumhurbaşkanı'na verilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Atakaş Hatayspor'da, 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.
Korona Hikayesi ile İşyerlerini kapattılar,Para toplayamadılar.Eeee Yurtdışından para/kredi de bulamıyorlar.Turist de gelmiyor..Biz bize yeteriz kampanyası da tutmadı..Mecburen Vergi Barışı ayağı ile Günü kurtarmak için ne toplayabilirsek kaar'dır,diyorlar...
Para garantili iş yaptırdığın elin oğlu,günü gelince alacağını alamazsa,adamın ümüğünü sıkar valla..![]()
AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Markar Esayan hayatını kaybetti
Bakan Koca : Grip ayı geliyor , kapalı alanlardan uzak durmalıyız , grip koronavirüs ile birleşmemeli .
Yer İmleri