Sayfa 139/1000 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bazı hisselerde Fiili Dolaşım %70'in üzerinde, %99 hatta %100 olan şirketler de var. Hikayelerini incelemek lazım. Yanlışlıkla mı elinden kaçırmışlar yoksa halka mı devir etmişler.

Siz olsanız karlı olan şirketinizin %100 ünü satar mısınız [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihe tanıklık ediyoruz. Tıpkı 1929 büyük buhran, 1973 petrol krizine tanık edenler gibi.

Yeni ekonomi teorileri, çözümler çıkacak, ders konularına girecek...

2. Dünya savaşı yaşanmamış olsaydı şu an kesin bir savaş çıkmıştı. Yaşanacak belki de...

Ama bence sembolik de olsa bir savaş meydanı yaratılabilir. Şiddet içgüdüsünü bastıramayanlar orada birbirlerine sıksınlar mesela.

5 milyarlık dünyada 70 sene yaşamaya gelmişsin. 20 yaşında ölüyorsun. Sebep? Dinazorlar öyle istedi.

Biden, Trump... şeytan güzellik yarışması.

Dinazorların nesli hiç tükenmiyor.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

3. Garip şeyler mi olacak. Cumhuriyet savcısı bakan yardımcısı olarak atandı. Bunu neyle izah edeceğiz. Benim anladığım. Muhalif her şey minnacık fazla eksik alsa bu sorgulanacak.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    2019 temmuz caatsa var haa rallisini hatirliyoruz
    S400 ler geldi herkes satti uckagitci abd kurumlari aldi ralli oldu
    Sayfalarca methiyeler duzulurdu burda
    Abd de kurumlar var bağımsız onlar

Kisiler degil kurumlar...demokrasi var

Noldu sari geldi yerle bir etti makyajini akitti amerikan rüyasıcilarinin
    Caatsa rallisi mi covid dususu mu
    Ben dun uzun zaman sonra ilk kez hisse sattim cok ucuz olmasina ragmen covid nedeniyle mart gibi cokmese de duzeltme yaptirabilir borsalara
    Ama bu uckagitci abd lilerin s400 atışlariniz harikadi tebrik ederiz diyip s400 aktiflik rallisi baslatmalari da supriz olmaz
    Hatta merril yalamasinin dunku alimlari 2. Şık icin daha fazla dusunmeme neden oldu.

2019 temmuz u hatirlayanlar vardir..s400 tr ye giris yapti diye hisse birakmamisti soysuz abd liler

5. Bana göre Erdoğan cumhuriyet savcısıni bakan olarak atamasının altında. Medya kontrol altında tepelerindeyim. Nefes aldırmıyorum muhaliflere. Sosyal medyadan yürüyüyor bunlar. Buradan tepelerine bin. Bizimle alakalı davaları takip et. Kim hukuka uygun kanunlara uyuyor bunlari sürgün et.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Garip şeyler mi olacak. Cumhuriyet savcısı bakan yardımcısı olarak atandı. Bunu neyle izah edeceğiz. Benim anladığım. Muhalif her şey minnacık fazla eksik alsa bu sorgulanacak.
    Savcının açtığı davalara bakın neden bakan yardımcısı oldu anlarsınız
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Maşallah, maşallah, elhamdülillah, Allahu Ekber . [emoji41]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 139/1000 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz