Dogu Akdeniz den bu şey çıkmaz.
Çıksa bile bize AB ve şımarık üyesi yunan orayı bize yâr etmeyecekleri için reis oradan müjde vermez.
Bulamadık deyip gemileri 1 sene sonra geri çekerler.
Ama eğer yunan çıkacak toplam gaz in % 10 una razı olur ve anlaşma bu şekilde yapilirsa oradan da kesin çıkar rezerv.
Herifler utanmasa yarısını isteyecek çıkan gaz in.
Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz
2 hafta sonra tekrar yukseltme mujdesi geleceğinden 500 civari simdilik uygundur
Reuters e konuşan kaynak 800 filan diyor..zaten ilk haber de böyleydi...sonra iki aşamalı duyuralım demişlerdir...önce 420, şimdi de 400 filan der..800 e bağlarlar.
420 den 500 e çıkardık demek için bu kadar tantana olmaz...böyle bir şey olursa ptesi petkim taban olur![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Petkim de sevmediğim ve hiç kazanamadığım tahtalar arasında. Yüklü ipeke tupras girdik haber diye tavan mavan yaparsa acımam hadi bakalım elleri görelim 1 trilyon diyorum yok mu arttıranSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ipeke zaten aldığımdan beri öyle tutuyorum düşse çıksa önemli değil tuoras biraz ek yapılabilir ucuz bence.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri