Sayfa 688/1002 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Fon dağılım raporlarına baktım da genelde fonlarda turk teknoloji hisseleri yer almıyor. Son sene bayağı hızlandılar aslında teknoloji şirketleri...
    Bu konu benimde dikkatimi çekiyor aslında. Fon yöneticileri bunu bir teknoloji balonu olarak değerlendiriyorlar gibi geliyor bana. Malum Abd özelinde de aynı durum söz konusu ve ne zaman patlayacağı konusunda ciddi tartışmalar var.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilgi paylaştıkça artar... Yazdıklarım, yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    Fon dağılım raporlarına baktım da genelde fonlarda turk teknoloji hisseleri yer almıyor. Son sene bayağı hızlandılar aslında teknoloji şirketleri...
    İş portföyün sadece onlara yatırım yapan fonu var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    temmuz ayındaki çalkantıda hisse yoğu fönler içinde yukarı yapmıştı... ya hisse seçimlerini ya da hedge i iyi yaptılar ...
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hangi fon?

yazının başı eksik çıkmış .... tajirler hisse yöğün fön bahsettiğim.... temmuz ayı ve sonrası ağustos eylül yerli olan bütün hisse yöğün fönlere bak , tajirlerin TKF yukarı giderken diğerleri mortingen ştrase olmuş ... kaktüs pörtföyün ACC si hariç onu ayrı tutuyorum onu halen anlayamadım hep hedge ile mi gidiyorlar arada hedge i bırakıyorlar mı çözemedim acc yi.... yani acc hariç , yerli hisse yöğün fönlerde , tajinin tkf si hariç hepsi mortingen ştrase olumuş
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    yazının başı eksik çıkmış .... tajirler hisse yöğün fön bahsettiğim.... temmuz ayı ve sonrası ağustos eylül yerli olan bütün hisse yöğün fönlere bak , tajirlerin TKF yukarı giderken diğerleri mortingen ştrase olmuş ... kaktüs pörtföyün ACC si hariç onu ayrı tutuyorum onu halen anlayamadım hep hedge ile mi gidiyorlar arada hedge i bırakıyorlar mı çözemedim acc yi.... yani acc hariç , yerli hisse yöğün fönlerde , tajinin tkf si hariç hepsi mortingen ştrase olumuş
    Borsa o zamanlar 99 binlere kadar gerilemişti, Tkf türev kısmını iyi kullandığı için düşüşlerde de kazanma ihtimali yüksek oluyor. Acc de türev kulaniyor ama o kadar başarılı degil. Pandemi sürecinde endeksin -6 yaptığı gün Acc -11 dusmustu uc aylik getiriyi bir günde silmisti. Yanlış hatırlamıyorsam o gün Tkf -3 düşmüştü

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    İş portföyün sadece onlara yatırım yapan fonu var

O endeks fonu sanırım. Pasif yönetiliyor.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Borsa o zamanlar 99 binlere kadar gerilemişti, Tkf türev kısmını iyi kullandığı için düşü7,27şlerde de kazanma ihtimali yüksek oluyor. Acc de türev kulaniyor ama o kadar başarılı degil. Pandemi sürecinde endeksin -6 yaptığı gün Acc -11 dusmustu uc aylik getiriyi bir günde silmisti. Yanlış hatırlamıyorsam o gün Tkf -3 düşmüştü
    tkf düştükten sonra çabuk toparladı iki tane düşüşü var öyle bir günde olan ... birinde % 4,83 diğerinde % 7,27
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7. 3 gunluk getiriler: Te3:+0.16, Sua:+0.08, Eic:+0.14, Fno:+0.29, Eib:+0.10, İdy:+0.28, Suc:+0.19

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 688/1002 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •