Bir de son söz. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR...
Bir de son söz. BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR...
Bu %2543 bedelsiz, bedelsiz ler furyasını başlatacak güçte ve iştahta...
Egeen, eggüb, Konya logo gibi hisseleri silkeler...
Ayrıca bntas, kaplamin gibi ambalaj sektörü hisseleri de pozitif etkilenir...
Pazartesi görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllardır bedelsiz beklentisi ile 769 a gelmiş ve bedelsiz açıklayarak bu beklenti nihayete varmış. .sizce daha ne kadar yükselir arkadaşlar. .hani hep derler ya beklenti alınır, beklenti gerçekleşince satılır diye..ytd
%2543 tüm dengeleri alaşağı eder... Kısmetse pazartesi görürüz...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Her şey iyi guzel de zaten bu hisseyi taşıyan insanların kendilerine göre yol planı vardır....şimdi elinde olmayanlarin buraya yazıp da ALGİ oluşturmaya hakları yok diye düşünüyorum...karton 769 kapatmış...bedelsiz beklentisi içinde mi dışında mi bırakın da taşıyanlar karar versin...kuşlu sitedeki hustatlar da aynı....çıktığı zaman ben demiştim...düştüğü zaman ben uyarmistim....
Kısaca
Bırakın kartonu taşıyanlar takip etsin...zaten taşıyanların bir yol haritası vardır....şimdiye kadar herkes konuştu...bırakın artık kartn konuşsun
bir çok kardeşim, başta, Sn kikirik olmak üzere bir çok kere '' bu hafta kartona bedelsız geliyor '' haberi ile bana kartn aldırdı ve her seferinde bundan bir cacık olmaz diye sattım.. ama 9 Temmuz çıkış öncesi KARTN bana yalvardı, '' bak harika teknik yaptım gel babamdan iste '' diye.. almadım ve sonrasında arkasından beyaz medil sallayıp durdum.. ağırıma gitmişti.. zaman geçti ve herkes gidince,haftalıklar bana, ''ulan susak, gidip istemedin bari bir dansa kaldır'' dedi Dmitri Shostakovich - The Second Waltz çalıyordu.teklifimi kabul etti ve dansa kaldırdım.... müzik devam ediyor..
hey gidi anna heyy https://www.youtube.com/watch?v=IOK8...b76ibc&index=1
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri