Sayfa 1159/1230 İlkİlk ... 1596591059110911491157115811591160116111691209 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,265 - 9,272 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku

Dün keyfekeder tav pegasus analiz için biraz kurcalama yapmıştım bende.

Beni şaşırtan bulduğum güncel tarih 13 ekimde sabihadan kalkan/inen total ucak 424 İstanbuldan 394
    Sabiha, yeni havalimanından daha aktif.

Ankara 134, İzmir top40da yok ama 120civarıdır bugünlerde

Kaynak: https://www.eurocontrol.int/
    Sabihanın yeni pisti de tamamlansın istanbul havaalanından aktif olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. 16.07.2024 - 10.12.2024

3. + Metrosunu bitirseler uzun süre lider olabilir
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sabihanın yeni pisti de tamamlansın istanbul havaalanından aktif olabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    thy'nin tabutuna son iki çiviyi pandemi ve istanbul havalimanı çakacak. istanbul havalimanı'ndaki ilk uçuşum sonrası benim için thy sat, pegasus al idi. istanbul'da akp'nin kaybettiği seçim sonrası belediyeden baya bir kadro anadolu jet'e thy'ye dolduruldu. bunları da duyunca (görünce) thy'nin dokunduğu her şeyi sata döndü benim için. 20'lerde pegasus'ta harika bir fırsat vardı. yatırıma geç kaldım. pişman oldum malesef.

anadolu yakasında oturup yataktan kalktıktan 1 saat sonra sabiha gökçen'de arabamı park etmiş, tüm check-in'lerimi bitirmiş ve mado'da kahvaltımı yaparak uçağa binmeyi bekliyorum. ekrem başkan metroyu tamamladığında gerçekten mükemmel olabilir.

5. iş seyahati iş gezisi isi bana gore koklu ve kalıcı değişmiştir. ucuz ve herkesin isine geldi ve isler de aksamadı dostlar.
    çalışma sekli de koklu değişti
    californiada lobi yapanlar var mühendisler uzaktan olunca başka yere gidiyor yatırım yaptık kalsinlar diye.
    bazı ülkeler buna vize falan veriyor uzaktan gel burda çalış diye.
    bir de şöyle bir durum var misal bizde 3 bin dolara yıldızlı muhendis bulursun.
    mülakatını yap al.
    arkadaşlar 3 bin dolar yahu kenarda dursun lazim olur diye gene alırlar.
    bina kirasını falan da düş.muhendisin yuzde 30 u yatsa bile evde o maliyet firmayı vurmaz.
    en buyuk kalemler kira servis yemek su bu zaten personel gideri nedir ki buyuk firmalar icin.
    cok ilginc seyler oluyor ve olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    iş seyahati iş gezisi isi bana gore koklu ve kalıcı değişmiştir. ucuz ve herkesin isine geldi ve isler de aksamadı dostlar.
    çalışma sekli de koklu değişti
    californiada lobi yapanlar var mühendisler uzaktan olunca başka yere gidiyor yatırım yaptık kalsinlar diye.
    bazı ülkeler buna vize falan veriyor uzaktan gel burda çalış diye.
    bir de şöyle bir durum var misal bizde 3 bin dolara yıldızlı muhendis bulursun.
    mülakatını yap al.
    arkadaşlar 3 bin dolar yahu kenarda dursun lazim olur diye gene alırlar.
    bina kirasını falan da düş.muhendisin yuzde 30 u yatsa bile evde o maliyet firmayı vurmaz.
    en buyuk kalemler kira servis yemek su bu zaten personel gideri nedir ki buyuk firmalar icin.
    cok ilginc seyler oluyor ve olacak.
    Selam,
    Bir arkadaşım seneye yaz civarı TR’ye taşınmanın altyapısını kasıyor şu an. Oradan ABD’deki işini devam ettirecek. Maaş $, masraf ₺. Kebap

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by callandor Yazıyı Oku
    Selam,
    Bir arkadaşım seneye yaz civarı TR’ye taşınmanın altyapısını kasıyor şu an. Oradan ABD’deki işini devam ettirecek. Maaş $, masraf ₺. Kebap

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Saat farkı çok fazla eğer senkronizasyon gerekiyorsa geçmiş olsun. Vampir gibi gezer ortalıkta.

O egeli ben değilim

8. Merhaba Arkadaşlar;
    arada konusu geçiyor ama derli toplu cevabını bir yerde bulamadım.

Döviz cinsi birikimli hayat sigortası kullana var mı, şartları artıları/eksileri hakkında yorumlarınızı paylaşır mısınız?

Sayfa 1159/1230 İlkİlk ... 1596591059110911491157115811591160116111691209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •