Hocam tkf'nin o kadar ekmeðini yedim ki yýllardýr, bir hafta-iki hafta olur öyle þeyler. Benim tkf'ye olumsuzlaþmam için kötü 4-5 ay lazým. Þu anda endeksi götüren kaðýtlarýn yapýsý deðiþiyor, biraz sancýlý bir iki hafta olur, sonra uyum saðlar. Her 2-3 ayda bir kötü 2-3 haftasý olur genelde. Bence sýkýntý yok.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yok hocam rica ederim asla, sakýn ha. Der miyim öyle þey ? Hiç aklýmdan geçmez. Kendi yatýrým kararlarýnýzý, kendi stratejinize göre alýn. Sadece kendi bakýþýmý belirttim. Endeks göçer %30, fon bozulur kötüleþir endeksten de kötü %50 göçer bilinmez o iþler. Biliyorum diyen de uyduruyordur. Ben kendi tarafýmdan olaný söyledim.
Zaten biliyorsunuz ben fonlarý satmýyorum, trade etmiyorum zaten. Sadece biriktiriyorum ve yalnýzca endekse göre getirisine bakýyorum 3-4 aylýk vadede. Orada iyi olduðu müddetçe benim perspektifimde sorun yok.
Asla yatýrým tavsiyesi deðil, sadece kendi yorumumu yaptým.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri