Ana hisse yukarı yaptı mı R onu takip ediyor yalnız R yi 5 ve 5.50 arası alan iyi kazandı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yıllar önce up trend yakalamış tahtada patron hisse satarak kendini belli ettiSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Aldığınız fiyatın altı zarar üstü kâr ilaveten R tahtası kapanır kapta bilgi gelir R leri en son şu tarihe kadar Ana hisseye çevirebilirsiniz yalnız son güne bırakmayın çünkü unutulur paraniz yanar zaten banka aracı kurumlar pek ky umursamaz dikkat et R tahtası çok tehlikelidir hangi hisse olursa olsunSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 11 den satıp 5lerden tekrar alan patron değildir diye düşünüyorum. Ama belli olmaz.
Ben sadece internetten işlem yaptığım için rüçhan alamıyorum ve satamıyorum. Ancak bankaya telefonla bildirmem lazım.Uğraşmak istemiyorum.Beklemedeyim.
Patron sattı ise sattığı rüçhan lotu kadar geri alacaktır. AKSİ HALDE sermaye payı düşer. O zaman 11den satanın izini sürmek lazım ki ziraat 10,7 den almış.
Önemli olan patronun yeniden ve düşük fiyatla sattığı kadar yeniden alıp almadığıdır.Bol kazançlar.
YTD.
Ben hem Ana hisse hem de R alıyorum satıyorum
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam Arkadaşlar 4.42 den KATMR E alsam uygun mudur?Bu konuda değerli fikirlerinizi yazrmısınız ,bir zahmet.
Yer İmleri