Mini ralli bitti mi? Son bir 1236 ya sürer mi endeks100? Düzeltme nereye kadar olur?
Tüm soruların cevabı bende değil palada.
Uzak vade hacimli dolar kontratlarına düştükçe yükleme yapmaya devam. Çok ucuzlar.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Reuters haberlerine rağmen badem spor bırakmıyor ipleri![]()
Son dakika… Vaka sayıları artıyor, Türkiye’de sokağa çıkma yasağı gündemde
Son dönemde corona virüsü vaka sayısının artış gösterdiği Türkiye ile ilgili bir son dakika iddiası geldi... Reuters'a konuşan üst düzey bir yetkili, "Türkiye'de corona virüsü vaka sayısının artmasıyla birlikte gençler ve yaşlılar için sokağa çıkma yasağı ve hatta hafta sonu sokağa çıkma yasağı düşünülüyor" dedi.
Özür dileyerek bir şeyler sormak istiyorum. Başlık altında borsanın her şeyine hakim isimler olduğundan kafamı kurcaşayan bir şeye cevap bulamadım sabahtan bu yana. Bilen biri aydınlatırsa çok memnun olurum.
https://hizliresim.com/Jjx9qw
kademe analizinde hiç alış gözükmeyen ve full satış görünen bir hisse nasıl günlerce tavan tavan çeker. Böyle bir şey dha önce hiç dikkatimi çekmemişti. MErak ettim. Meşgul ettiysem başlığı k.bakmayın.
Yazdıklarımın Hiçbirisi Yatırım Tavsiyesi değildir.
İbrahim Haskoloğlu
@haskologlu
• Joe Biden, ABD Başkanı seçilirse ABD’nin yaptırım tehdidi altındaki Türk Lirası tamamen savunmasız hale gelecek.
• ABD duruşunu sertleştirirse Türkiye, diğer birçok ülkeden daha fazla kaybedecek.
— Reuters | Analistler
ÖS 3:13 · 21 Eki 2020·Twitter for iPhone
Yer İmleri