Sayfa 498/911 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Darktemplar Yazıyı Oku
    Sn. arpaci55’e niye yüklendiğinizi anlamadım? Zahmet etmiş genel kurulda gördüklerini aktarmış.
    Başkasına inanmıyorsanız keşke sizde katılsaydınız.
    Forum iyice ilginç bir hal almaya başladı
    Sayın Darktemlar çok teşekkür ederim.
    Benim günletce hazırlanıp türkiyeden on kişiden biri olarak gittiğim genel kurulun hazurun cetvelini bile okuma zahmetine katlanmadan genel kurul tutanağını bile okumadan bana; sallamasyon vs. Diyerek saldıranları artık dikkate almıyorum.
    Salaklık bende ki bukadar ciddi bir çabaya girdim ve bir kısmını buradan aktardım.
    Neyse burada boş boş dedikoduları dinlemeye devam edelim.
    Falanca bilmem kaç milyon lot bastı falanca topladı vs. Halbu ki Bu işlemler her borsada spekilasyon için yapılır ve çok doğaldır. Büyük miktarda Alıcıysan ya da satıcıysan bu işlemleri yapmak zorundasın. Yersen arada kalırsın.
    Herkese bol kazançlar diliyorum hoşçakalın.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Değerli vizyon ve paylaşımlarınız için sizi kutlar ve teşekkür ederim kıymetli vali. Kadrolu ağlakların boş beleş yazıları arasında bu kıymetli paylaşımınızın arada kaybolmasına gönlüm razı olmadı.
    Ne dedik,önce sabır,
    25 milyar dolar PD gören bir şirket,4.7 milyar dolar da olur mu..soruyorum size.
    Her şeyin bir zamanı var,vaktinden önce çiçek açmaz,koyun kuzu vermez..
    İçinde milyar dolarlık şirketler yok mu..var..
    Şirket kurumsal ve geleceğin teknolojilerini barındırıyor mu..evet..
    Kurulduğu günden bugüne 50 milyar tl yatırım yapılmış,bunun yarısı son 5 yıl içinde ve kar eden bir şirket mi..evet..
    Şu anda vei merkezi kurmak için,İstanbulda çok geniş bir arazi bakılıyor ve büyük yatırımlar yapılacak..
    Yatırım demek,istihdam,hasılat,kar,vergi,sgk demek mi..evet..
    Dünyada şu anda elektronik ödeme sistemleri revaçta ve hızla büyüyor mu..evet..
    Tcell de karşılığı paycell mi..
    Avrupa ekonomik konseyinde,bgün konuşulan konular arasında,geleceğe yön verecek işlerden,bir kaçından bazıları,5g,veri toplama merezleri,fintech,vs..
    Böylesine teknolojiye yakı,geleceği olan bir şirkette akşamdan sabaha hisse değer artışı beklenebilir mi..
    İhtiyacınız olmayan bir para ile borsa da yatırımcı olmak şart..
    Ben rahatım,akşam kafamı yastığa koyunca çok rahat uyuyabileceğim bir şirkette yatırımcı olduğum için..
    Ben başkasını bilmem..
    Burada sadece öngörümü ve düşüncelerimi aktardım..
    Selametle kalın..

3. Arpaci55 ile özelden yazıştık. Özet olarak, turkcell ile söylediklerimin hepsinin arkasındayım. Ki zaten tablo beni haksız çıkarmadı. Faiz beklentisiyle mi yükseldin ki faiz sabit kalınca, ganimet bulmuş gibi geri geldi. Eee tepeden çakılan 4mil lotun yerine konması gerekiyor. Böyle bi ortama hangi aklı başında yabancı gelir yatırım yapar? Ama sadece, genel kurula katıldığına dair izlenimlerine "sallamasyon" dediğim için de kendisinden ayrıca özür diliyorum. Ama burası bilgi paylaşım yeri. Her ne kadar turkcellin yabancı ilgisini anlatmaya çalışmışsa da, ben de tahtada olup biteni ve bu tahtanın zihniyetini ortaya dökmek istedim. Buyrunuz sonuç ortada. Takdir sevgili forumdaşlarındır.

4. Sabah 16.70/16.80 den alıp iki saat sonra 17.80 bekleyenler hayal kırıklığında kıvranıyor.
    (burayı kumarhaneye çeviren bu kişiler daha beter olsunlar diyeceğim de gavura yarıyacak)
    16.80 ucuz bulup aldıysan daha ne istiyorsun ağlamaya gerek Yok al sana 16.20 bedavaya mal al at. Üç gün beş gün tut.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

5. Tcell de çok hızlı hareketler olur mu bilmem ama ederinin altında olduğu kesin ve daha çok gidecek yeri var. Bir günlük düşüşle değerlendirmek çok yanlış olur. 14.85 ten Ekim vade long girmiştim ve çok sağlam kazandırdı. Biraz erken çıktım tekrar girmek için bekliyorum. ABD seçimleri sonrası banko long girerim. Sağlam bı düşüş olsa keşke ama tcell artık farklı bir noktada olacak yatırımcısına eziyet eden tcell kalmadı bence artık...

6. Cahillik mutluluktur!

7. Hisse başı 1dolardan tvf'nuna devrinde; bu hissenin gerçek değeri 1dolar değil aralarındaki alım satım işlemini yapanlar hariç bu rakamın gerçek değerini kimse bilemez demiştim. Şimdi de tvf una 241 mil lot hisse için 10,065$ dan satışı gerçekleştirildi diyor. Karanlık odada 2 3 milyon lot satış yiyor ve 16.34den 16.20ye 14kademe satış yiyor. Yalan rüzgarı gibi

8. Burda da 2dolar diyor , alavere dalavere

Sayfa 498/911 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •