Hocam listenizi bütün olarak yine excel formatında paylaşacak mısınız. Çünkü çok periyotlu İKH tablolarında ichimoku ve MACD indikatörlerinde al veren hisselerden bazılarının bant genişliği çok yüksek de olsa iyi çalıştığını gözlemliyorum. Tamamını paylaşırsan çok sevinirim.
Geçen hafta paylaştım. "Dosyaların excel formatındaki tamamına BURADAN ulaşabilirsiniz…" son satırda link verdim, yarın haftalık kapanış olduğu için yine paylaşacağım. Tablolardan çıkarım yapılsın diye yayınlıyorum zaten. Bir gözleme ulaştıysanız bu beni memnun eder. Başarılar dilerim...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Hoş geldin üstad kolay gelsin.
Hocam çok teşekkür ederim. Ben kurduğunuz sistemi de merak ediyorum bu arada. Hisseye ait verileri manuel mi giriş yapıyorsunuz yoksa bunun için bir program mı kullanıyorsunuz. Tabloları haftalık paylaştığınız için seans içinde veya bitiminde sinyal değişiklikleri oluyor mu gibi gibi daha birçok soru. Uygun bir zamanda eğer müsait olursanız ve tabi ki cevaplamak isterseniz sormak isterim .Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar.
Tabloların % 90'ını MetaStock programının explorerindeki tarama sonuçlarını excele yapıştırıp excelde makro çalıştırarak hazırlıyorum. Manuel girdiğim tablolar da var. Zamanım sadece haftalık paylaşıma uygun. Seans içi/sonu ya da gün içi/sonu yayın için tablo hazırlamıyorum.
İyi akşamlar...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri