Sayfa 519/865 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 6918 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. An itibari ile 3500 lot satis oldu. Tavandaki lot sayisi 112500. Ilk gun haric satis rekoru bugunde. Ins tavan felam bozmaz.

Ilk hedef fiyatim burasiydi. Banko noktasi. Bakalim benide yaniltmadi. Bozarsada panik yapmayin. Dokup devam edecegini dusunuyorum.

2. Malum hisseye bekleriz üstat. Ben ve kasvet orada ekibin hatrını boool boolll soruyor, rahatlıyoruz[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    sorma,sallama özgürlüğümüzde elimizden alındı

şimdi sallayacak hisse bakıyorum

elimdekilerden birini seçecem artık..

3. Ben pztsi bekliyorum cozulme..dolar zirvesi civarinda..ama ilk cozulmede bozulmaz tavana kitler cunku ilgi yuksek hala..sali veya carsamba tavandan kapamaz ..sonra arada kirmizi gunler baslar..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Ben pztsi bekliyorum cozulme..dolar zirvesi civarinda..ama ilk cozulmede bozulmaz tavana kitler cunku ilgi yuksek hala..sali veya carsamba tavandan kapamaz ..sonra arada kirmizi gunler baslar..ytdegildir

1250 civarini destek yaptigi surece sorun yok. Ilk hedefimiz 1750 olur. Istahi devam ederse 2500 leri pik seklinde gorebiliriz. Oraya gelirsek 257 maliyetli lotlarin buyuk kisimini cikarim. Gelmesse bolunme ve sonrasinda tasimaya devam edecegim.

5. Yani benim beklentim 1500-2000 arasinda bölünürüz..tabi bu sadece tahmin..ytdegildir

6. Güncel tavan lot sayısı satılan lot sayısı gibi bilgileri paylaşan arkadaşlara şiödiden teşekkürler...
    Ara ara gönderseniz ne güzel olur...😃

7.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Güncel tavan lot sayısı satılan lot sayısı gibi bilgileri paylaşan arkadaşlara şiödiden teşekkürler...
    Ara ara gönderseniz ne güzel olur...😃
    An itibari ile 5000 lot civarinda satis oldu.

Emir sayisi 1690. Bekleyen 102 bin lot

En iyi alici 2200 lot ile gedik. Bu arada gedik in pc si en hizli emir ileten sistem olduguda meydana cikmis oldu. Ana sistem emirleri 9:39 da aliyor. En hizli ileten gedik. Bir haftadir dikkat ediyorum. Hergun gecen lotta gedik vardi.

Not: su ara tatildeyim. Onumuzdeki ay 15 i gibi canli sistemi j o i n acarim. Sifreyi profilimden alabilirsiniz. Guzel sohbet oluyor canli da da. 220 kisiye ulastik suana kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    An itibari ile 5000 lot civarinda satis oldu.

Emir sayisi 1690. Bekleyen 102 bin lot

En iyi alici 2200 lot ile gedik. Bu arada gedik in pc si en hizli emir ileten sistem olduguda meydana cikmis oldu. Ana sistem emirleri 9:39 da aliyor. En hizli ileten gedik. Bir haftadir dikkat ediyorum. Hergun gecen lotta gedik vardi.
    Çok teşekkürler...
    Arada bir güncel durumu yollarsan çok sevinirim...
    Paylaşımların için çok teşekkürler...😃

Sayfa 519/865 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •