Sayfa 357/1002 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allah rahmet eylesin,bu genci öldüren şerro bir iki yıla kader mahkumu diye afla çıkar,bir toplumda vucut bütünlüğüne yönelik saldırılar görmezden geliniyorsa,o toplumun hukuk toplumu olduğu nasıl söylenebilir?denetimli serbestlik diye bir zımbıtı var,bir adamın kafasını,gözünü kır bir gün dahi yatmadan çık,şikayetçi olursa tekrar döv,öldür,ama sosyal medya üzerinden yanlış bir mesaj gönderirsen 3 ila 6 ay içeride iddaname olmadan yat,sorarlarsa hukuk devletiyiz....

2. gaya nerde yaww,,sesi solugu çıkmıyor
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'da koronavirüs test sonucu pozitif çıkan kişi sayısı 34'e yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Haber kanalı diyorki.

Dün TÜRKİYE'de 2091 kişi daha korana virüse yakalandı.

Bu haber özü itibari ile yalan dikkatsizce hazırlanmış.Bakan derki hasta sayısı hastene yada yoğun bakımda.

O zaman vaka sayılarımız atmasyon hesaplamak kişilere göre atma şıkkıyla belirliyoruz.

Benim atmam 22 bin yeni vaka en az
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın , iyi pazarlar

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

7. Üniversitelerin 90%'ı kapatilmalı.
    Bunlarin sözde öğretim üyeleri de faydali olacaklari alanlara gönderilmeli....
    Tarla, bağ, bahcede mevsimlik işçi olabilirler mesela...
    O kadar....!!!
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 357/1002 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •