Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
O bürokratik işlemler dedikleri ne kadar komisyon/rüşvet
![]()
Erdoğan : Bazı Amerikalılar Azerbaycan'a 'Türkiye'ye yeri gelirse yaptırım uygularız' diyor. Geç kalmayın. Neye yaptırımınız varsa yapın. Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Biz Türkiye'yiz Türkiye.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Fransa'nın başındaki zat şaşırmış. Yatıyor, kalkıyor Erdoğan ile uğraşıyor. Sen önce kendine bir bak. Macron bir vaka.
Hollanda'da bir milletvekili müsvettesi var. Haddini bilmesi lazım. Faşizm bizim kitabımızda yok. Sizin kitabınızda var. Nazizm sizin ülkelerinizde oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adamlar, Saraylarında canı sıkılda sağa sola sataşıp kavga çıkartıyorlar..Ahırda D*****z yok,Samanlıkta samanınız yok..Haalen efelik yapıyorsunuz,La, bi susun be...
Şimdi gel de bu Ülkenin Borsasından yükseliş,Dövizinde düşüş bekle..![]()
Yer İmleri