Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,865 - 2,872 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Yanlış anlamışsınız. Yazar tv nin tarihçesinden bahsetmiyor .ANKARA DA ilk diye başlamış.
    Doğrudur, ben yanlış anlamışım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. O bürokratik işlemler dedikleri ne kadar komisyon/rüşvet

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Cafe Trend&Trade - IV

Erdoğan : Bazı Amerikalılar Azerbaycan'a 'Türkiye'ye yeri gelirse yaptırım uygularız' diyor. Geç kalmayın. Neye yaptırımınız varsa yapın. Sen kiminle dans ettiğinin farkında değilsin. Biz Türkiye'yiz Türkiye.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Fransa'nın başındaki zat şaşırmış. Yatıyor, kalkıyor Erdoğan ile uğraşıyor. Sen önce kendine bir bak. Macron bir vaka.

Hollanda'da bir milletvekili müsvettesi var. Haddini bilmesi lazım. Faşizm bizim kitabımızda yok. Sizin kitabınızda var. Nazizm sizin ülkelerinizde oldu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Adamlar, Saraylarında canı sıkılda sağa sola sataşıp kavga çıkartıyorlar..Ahırda D*****z yok,Samanlıkta samanınız yok..Haalen efelik yapıyorsunuz,La, bi susun be...
    Şimdi gel de bu Ülkenin Borsasından yükseliş,Dövizinde düşüş bekle..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Adamlar, Saraylarında canı sıkılda sağa sola sataşıp kavga çıkartıyorlar..Ahırda D*****z yok,Samanlıkta samanınız yok..Haalen efelik yapıyorsunuz,La, bi susun be...
    Şimdi gel de bu Ülkenin Borsasından yükseliş,Dövizinde düşüş bekle..

Ayranı yok içmeye, tahtıravanla gider sıçmaya.

Grip aşısına paramız yok sağa sola hava basıyoruz, maliyet 300-400 milyon dolar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 359/1002 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •