Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
O bürokratik iþlemler dedikleri ne kadar komisyon/rüþvet
![]()
Erdoðan : Bazý Amerikalýlar Azerbaycan'a 'Türkiye'ye yeri gelirse yaptýrým uygularýz' diyor. Geç kalmayýn. Neye yaptýrýmýnýz varsa yapýn. Sen kiminle dans ettiðinin farkýnda deðilsin. Biz Türkiye'yiz Türkiye.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Fransa'nýn baþýndaki zat þaþýrmýþ. Yatýyor, kalkýyor Erdoðan ile uðraþýyor. Sen önce kendine bir bak. Macron bir vaka.
Hollanda'da bir milletvekili müsvettesi var. Haddini bilmesi lazým. Faþizm bizim kitabýmýzda yok. Sizin kitabýnýzda var. Nazizm sizin ülkelerinizde oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adamlar, Saraylarýnda caný sýkýlda saða sola sataþýp kavga çýkartýyorlar..Ahýrda D*****z yok,Samanlýkta samanýnýz yok..Haalen efelik yapýyorsunuz,La, bi susun be...
Þimdi gel de bu Ülkenin Borsasýndan yükseliþ,Dövizinde düþüþ bekle..![]()
Yer Ýmleri