Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Viop - XXVI

yarın ne kadar eksi gap geliyor ..............

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Vay be! Gerçekten de 5 milyon aşı hikayesine inan biri varmış!
    Ne diyorsunuz,ne inanması,sağlık bakanlığı kapısında yatıp gelen ilk parti aşılardan faydalanacağım...

Şaka bir yana küçük bir avanta karşılığı olmaz olmaz bu ülkede,daha geçen ay başta Ankara,İstanbul ve bazı Güneydoğu Anadolu şehirleri olmak üzere bir çok ilde sağlık çalışanları üzerinde yerli aşı denemesi yapıldı.

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ne diyorsunuz,ne inanması,sağlık bakanlığı kapısında yatıp gelen ilk parti aşılardan faydalanacağım...

Şaka bir yana küçük bir avanta karşılığı olmaz olmaz bu ülkede,daha geçen ay başta Ankara,İstanbul ve bazı Güneydoğu Anadolu şehirleri olmak üzere bir çok ilde sağlık çalışanları üzerinde yerli aşı denemesi yapıldı.
    Hocam sadece sağlık çalışanları üzerinde değil. Doğuda memlekette komşularımdan da yaptıran vardı. Aşı için millet sıraya girmişti. Ama ne aşısıdır, kim üretmiş, ne işe yarar bilen yoktu. Herkes korona aşısı diye vurdurup iki üç gün evde yatıya çekiliyordu.

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    yarın ne kadar eksi gap geliyor ..............
    Kapanışın ne olacağı daha mühim
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bazı ABD'liler, İlham kardeşimi arıyor, 'Sizin yanınızda kimin olduğunu biliyoruz. Türkiye var. Yeri geldiğinde yaptırım uygularız' diyor. Yaptırımın neyse geç kalma yap. Biz F-35 için adım attık, paramızı ödedik siz vermiyorsunuz. 'S-400'leri geri gönderin' dediniz. Biz kabile devleti değiliz, Türkiye'yiz. Yıllar önce onlardan İHA'ları istedik, vermediler. Şimdi SİHA'larımız var. Bazı ülkeler SİHA'lar konusunda önümüzü kesmeye çalışıyorlar.
    Ben konuşmada işaretlediğim yere takıldım kim bu bazı ABD liler,
    Buneye benziyor son 3 aydır reuters ortaya haber atıyor ( yetkililerden alıanan bilgi ) diye bir sürü haber yapıyor.
    Bu yetkili ile bazı ABD liler aynı salvolar

6. Oyuncu Recep Terzi: Allah'ım Ekrem İmamoğlu'na şifa verme, ölsün
    https://t24.com.tr/haber/oyuncu-rece...e-olsun,911250

7. Köpeğin duası tutsa gökten kemik yağar.
    Artıkçılar

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Oyuncu Recep Terzi: Allah'ım Ekrem İmamoğlu'na şifa verme, ölsün
    https://t24.com.tr/haber/oyuncu-rece...e-olsun,911250
    Böyle adamları ne güzel tanımıyorduk. Mümkünse paylaşmayalım tanımamaya devam edelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •