Bundan da mı calmişlar...inanmam...fotoshop'turSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan da mı calmişlar...inanmam...fotoshop'turSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Arkadaşlar;29.Ekim 2020 Cumhuriyet Bayramı nedeniyle,Borsa İstanbul Perşembe günü Tatil.Çarşamba günü de yarım seans işlem yapacağına göre,Takas işlemleri Cuma mı,Pazartesi mi gerşekleşir.??.
Bu konuda bir açıklama,ben bulamadım..
Bilgisi olan-(Bist açıklaması) var ise, burada paylaşırsa sevinirim..
Bana ,30 Ekim de para lazım olacak da,ona göre kağıt satacağım..
Türkiye 10 yıllık tahvil faizi %14,35'e, 5 yıllık cds 535'e yükseldi-bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Güvenlik kaynakları, Yunanistan'ın 29 Ekim'i, Türkiye'nin ise 28 Ekim'i kapsayacak şekilde ilan ettiği NAVTEX'leri iptal ettiğini açıkladı. -AA
Güvenlik kaynakları, Türkiye'nin Akdeniz'de planlı atış eğitimlerine ilişkin NAVTEX'ini de iyi niyet göstergesi olarak iptal ettiğini bildirdi. -AA
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Sağlık bakanı : İstanbul’da son 1 ayda 28 ilçede vaka artış oranı %50’nin üzerinde
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı :İstanbul'da 7 ilçede vakalar yüzde 70 arttı
Sağlık Bakanı Koca: "Uzun süre gösterdiğimiz başarıyı maalesef sürdüremedik. Gelinen nokta daha kuralcı ve disiplinli olmamızı zorunlu kılmaktadır."
Yer İmleri