Dikkat : 28 Ekim 2020 Çarþamba yarým gün seans yapýlacaktýr. 29 Ekim 2020 Perþembe ise seans yapýlmayacaktýr.
Bu yüzden , 26 Ekim 2020 Pazartesi tarihli iþlemlerin takasý 30 Ekim Cuma 2020 tarihinde gerçekleþtirilecektir. 27 Ekim 2020 Salý ve 28 Ekim 2020 Çarþamba tarihli iþlemlerin takasý 2 Kasým 2020 Pazartesi tarihinde gerçekleþtirilecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
"Kanadalý þirket Bayraktar TB2'lerdeki motorlarýn sevkiyatýný durdurdu
Kanada merkezli Bombardier Recreational Products þirketi, Daðlýk Karabað'da Türk yapýmý insansýz hava araçlarýnda kendi motorlarýnýn kullanýldýðý iddialarýnýn ardýndan, sevkiyatýn durdurulduðu açýkladý. Þirketten yapýlan açýklamada, "Motorlarý amaçlarý dýþýnda kullanan ülkelere sevkiyatý askýya aldýk" denildi."
Çember daralýyor !!!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ýskenderun’da silah sesleri sonrasý bir patlama meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer Ýmleri