Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan: "Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü kutlamaya hazırlandığımız bir dönemde, 2023 hedeflerimize ulaşma kararlılığı içinde yolumuza devam ediyoruz."

Erdoğan: "Kurtuluş mücadelesinde yediden yetmişe kenetlenen milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geleceğini inşa etmektedir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: "Türkiye’nin kendi iradesiyle hareket etmesinden rahatsız olanların sözleri ve eylemlerinin artık hiçbir hükmü kalmamıştır."

Erdoğan: "Ülkemiz, kimin ne dediğine ve ne yaptığına bakmadan, kendi vizyonuna, kendi ajandasına göre hareket etmeyi sürdürecektir."

Erdoğan: "Kurucu irade nasıl bu vatanı yedi düvelin planlarını bozarak işgalden kurtarmışsa biz de hedeflerimize aynı şekilde ulaşmakta kararlıyız."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sorun bende mi anlamadım. İki gündür açamıyorum.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    bu terbiyesiz ne DR u acaba?

DR unvanını kim nerede nasıl vermiş?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Uysal: (Kur) Orta vadede makro ekonomik temellerle uyumlu bir noktaya gelmesini öngörüyoruz

Uysal: MB olarak döviz kurunun seviyesiyle ilgili bir hedefimiz yok

Uysal: Finans istikrarını tehdit edici ve aşırı volatilite konusunda hassasiyetimiz var, para politikasında bunu da dikkate alıyoruz

Sayfa 383/1002 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •