Uysal: Reel kurun seviyesinin oldukça deðersiz noktada olduðunu deðerlendirebiliriz
Uysal: Reel kurun seviyesinin oldukça deðersiz noktada olduðunu deðerlendirebiliriz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uysal: GLP üst limit olarak düþünülebilir, gecelik faizler büyük ölçüde bu seviyeye yakýn oluþuyor, bu da sýkýlaþmayý ve pozitif faizi ima ediyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Uysal: GLP üst limit olarak düþünülebilir, gecelik faizler büyük ölçüde bu seviyeye yakýn oluþuyor, bu da sýkýlaþmayý ve pozitif faizi ima ediyor
Uysal: Aðýrlýklý ortalama pozitif bölgeye geçmiþ durumda ve yükseliþ eðilimi devam ediyor
29 Ekimde Nurlu Bir Güneþ Doðdu
Bu Güneþ Yurt Ýçinde Karanlýklarý boðdu
Birlik Özgürlük Bizde
ATATÜRK Kalbimizde
Yaþasýn ULU MÝLLET
Yaþasýn CUMHURÝYET
Annem ilkokul yýllarýnda söylerdik dedi.
Eksiði ile paylaþtým.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Uysal: Ciddi sýkýlaþtýrma politikasý yürüttük, bunun etkilerini kýsmen gördük, sýkýlaþtýrma eðilimimiz devam ediyor, enflasyonu iyileþtirmeye yönelik gerekli olduðunda tüm farklý kanallardan politika faizi de dahil olmak üzere gerekli adýmlarý atabiliriz, kendimizi sýnýrlamýyoruz
Uysal: Döviz kuru geçiþkenliði ortalamada yüzde 20 civarýnda
![]()
Yer Ýmleri