Sayfa 678/1000 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Viop - XXVI

Boykot ithalatı hedef almakta iken ambargo esasında ihracatı ön plana almaktadır eğitim seviyesi yüksek forum üyesi arkadaşım.
    Ayrıca boykot ve ambargo açısından uluslararası serbest ticaret anlaşmaları gereğince dünyalar kadar fark ve yükümlülükler vardır.
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Boykot muhabbeti kadar komik kitleleri kandırmaktan başka hiç bir amacı olmayan bir unsuru gelip bu gibi eğitim seviyesi yüksek bir forumda anlatmak gerçekten komik. Gerçekten ülkene bir yanlış yapıldığını düşünüyorsan ve sıkıyorsa ambargo koyar geçersin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duruma bakınca
    Dowun 29 a gelmesi gelecek hafta olur.
    Seçim sonucu öncesimi sonrasımı bilemedim.
    Ama sonrası düşecek.
    Seçimde ne olurki ..

Yarına gidipte geri gelmedim.
    Tamamen kurgusal

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Boykot ithalatı hedef almakta iken ambargo esasında ihracatı ön plana almaktadır eğitim seviyesi yüksek forum üyesi arkadaşım.
    Ayrıca boykot ve ambargo açısından uluslararası serbest ticaret anlaşmaları gereğince dünyalar kadar fark ve yükümlülükler vardır.

Sizin kafanız nasıl çalışıyor anlamıyorum sen boykot edince adamın eli armut mu toplayacak oda boykot edecek. Hemde sen kimi boykot edeceksin Türkiyede üretim yapan şirketlerimi yoksa sana tek grip aşısı veren firma olan sanofiyi mi

Bez yanında geziyon herhalde
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Swapp ve trumpın seçilmesi olur ama borsqların yükselmesi dolar için bi anlam ifade etmez.
    Tabiki Ayhan başkan tek başına ifade etmez farkındayım ama ne biliyim belki combo falan olur benim ki de bir beklenti işte ) bu zihniyet değişmediği sürece her düşüş bence bir düzeltme dır tr insanlar ciddi ayristi belki önceden de vardı ama bu kadar keskin değil Di ülkenin ortak değerlerinden uzaklaştık maalesef artık kendimi geçtim çocuklarım için güzel bir gelecek istiyorum umarım hersey güzel olur ileride

5. Fransayı boykot ederken orası ile ithalat-ihracat dengesine bakıyorsunuz değil mi?
    Adamlar güler geçer.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis senin ipini kim bu kadar açmış sağa sola hopluyon. Kimsenin boykot ettiği birşey yok, sadece ibrahime su taşıyan karınca misali tarafı belli olsun herkesin. bir tepki verildiğini Fransız halkı bilsin. Bunun sembolik birşey olduğunu kabullen önce sonra trasini yaparsın.
    Ayrıca yanlış bilmiyorsam devlet memurusunuz. Bir agirliginiz olsun bir kendinizi taşıyın devletin ağırlığı olsun üzerinizde sokak serserisi gibi yazmazdin sen böyle eskiden birisi mi aldı nickini ne oldu böyle. Her yerine Atatürk resmi yapistirmissin bari ondan biraz hicap duy kendini taşı.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sizin kafanız nasıl çalışıyor anlamıyorum sen boykot edince adamın eli armut mu toplayacak oda boykot edecek. Hemde sen kimi boykot edeceksin Türkiyede üretim yapan şirketlerimi yoksa sana tek grip aşısı veren firma olan sanofiyi mi

Bez yanında geziyon herhalde

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Öyle değil. Yaratılan katma değere bakacaksın.

Sanki togg'da verecek bir karar olacak da..
    Tahminen en katma değerli ürünler fransada, kalanlar burada üretiliyordur. Katma değerin çoğu bizde kalsın diye.
    TOGG’a karşı çok önyargılısınız. Umarım bu girişim başarlı olur ve sizi şaşırttır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Fransayı boykot ederken orası ile ithalat-ihracat dengesine bakıyorsunuz değil mi?
    Adamlar güler geçer.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2006 yılında soykırım yoktur diyene hapis dediler, bizikiler bir boykot dayanamadı adamlar kendilerini karikatüre verdiler..!!

Sayfa 678/1000 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •