Sayfa 539/1004 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Örneğin Şişe aldım diyelim. Alış fiyatı 6.40 olsun. Şişe'yi 8.00 liradan satabileceğim hesabını yaparak başlıyorum beklemeye...Sonra Ben bekliyorum, Şişe de bekliyor. Yine bekliyorum, o da bekliyor. Ardından yine bekleşiyoruz...Böyle devam ediyor mesela...
    aksanın yk üyesi galiba başka şirketlerde ya yk üyesi ya sahibi, aksada alımları sürüyor.
    bazan kendi adına bazan firmalar adına.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Örneğimizde Şişe aldım, artık Aksa benim için önem arz etmiyor. İsterse Uzaya iş bağlantısı yapsın. Doğduğum ev kaderimdir deyip, Şişe'de bekleyeceğim mecburen...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. egserde de burnumun dikine gittim, yalnız 2. çeyrekte hisse alınmalıydı, o zamanda ben size sormamıştım ama topiğinde ben yazınca sizde ilgilenmediğinizi yazmıştınız üstad.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Örneğimizde Şişe aldım, artık Aksa benim için önem arz etmiyor. İsterse Uzaya iş bağlantısı yapsın. Doğduğum ev kaderimdir deyip, Şişe'de bekleyeceğim mecburen...
    ben onu diyemiyorum işte, demiyorum demiyorum, diyemiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    egserde de burnumun dikine gittim, yalnız 2. çeyrekte hisse alınmalıydı, ozamanda ben size sormamıştım ama topiğinde ben yazınca sizde ilgilenmediğinizi yazmıştınız üstad.
    Geriye dönmeden ileriye bakmak lazım. Anlıyorum, ders de çıkarmak lazım. Yine de geriye dönmemek en iyisi...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    ben onu diyemiyorum işte, demiyorum demiyorum, diyemiyorum.
    Evlenmiş siniz, Başka kızlarla ne işiniz olur, öyle gibi düşünün...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bismillah deyip Şişe'de bunu uygulamaya başlayın...

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bismillah deyip Şişe'de bunu uygulamaya başlayın...
    haklısınız da..............

Sayfa 539/1004 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •