Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.nbcnews.com/politics/202...d=election_nav

ABD'de seçimlere 2 gün kalırken,Biden Trump'a karşı %44'a %51.7 ile 7.7 puan konforlu bir aralığı koruyor,diğer yandan seçiciler kurulunda sonucu belirleyecek "swing" salıncak eyaletlerde de Biden genel eğilime paralel bir çoğunlukla yarışa önde giriyor.Ayrıca"as of 30 October more than 85 million Americans had voted early - either by post or in person"30 Ekim tarihi itibariyle 85 milyonun üzerinde kişi oylarını kullandığından,son 2 günde seçmen eğilimlerinde çok büyük bir değişiklik olmaz ise sonuca bir etkisi olmayacak gibi görünüyor.
    Peki seçim anketleri ile gerçekleşen sonuçlar arasında nasıl bir korelasyon var.Bir önceki seçimlerde son gün itibariyle anketler Clinton'ı Trump itibariyle 3.1 önde gösteriyor ancak salıncak eyaletlerde başa baş gösteriyordu.Sonuçta Clinton %2.1 daha fazla oy aldı,anketler %2'lik hata sınırları içinde sadece 1 puan şaştı,salıncak eyaletlerde ise Trump kıl payı kazanarak seçiciler kurulunda çoğunluk delege oylarını kazanarak başkan seçildi.
    Geçen haftaki ifademi tekrarlayayım.Görünen, son anda büyük bir mucize olmaz ise istatistiksel olarak %99.9 Biden seçimi kazanacak gibi görünüyor.

Not:ABD'de seçim mahallinde kullanılıp bilgisayara kaydedilen oyların sonucu oy kullanma süresi biter bitmez hemen alınıyor(seçim mahallinde oy kullananlar genellikle Cumhuriyetçi seçmenler), ama posta ile oy kullananların sayımı uzun zaman alacak ve posta ile oy kullanmayı tercih edenler genellikle demokratlar.Bu nedenle ilk başlarda Cumhuriyetçilerin oyları önde gitmesi şaşırtmasın, ama posta ile gelen oylar sayıldıkça sonuçlar demokrat aday lehine evrilecektir.
    % 0,1 ihtimal bile,manipule olasılıgıdır..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by bolein Yazıyı Oku
    Vaka sayılarından belli okulların açık olması. Tercih meselesi Eğitim salgından önemli diyorsan okulları açık tutarsın hem de okullar açıkken salgın ile ilgili diğer önlemleri sıkı tutmanın da bir anlamı yok. Sen okulları açık tutarsan zaten tüm toplum birbiriyle temas halinde oluyor. her gün coronalı evlerden çıkan çocuklar kapalı ortamlarda aynı havayı soluyor. Milyonlarca öğretmen ve çocuk bir arada ve onları kapıda bekleyen veliler,servisler vs..

Bu mikropu ilaç ve aşı dışında durdurmanın imkansız olduğu belli oldu. Bu mikrop sayesinde insan denilen canlının zaafları , bencilliği ,nankörlüğü de ortaya bir kez daha çıktı..

Aaa bacımla da mı görüşmeyeyim.
    Ben gencim bana birşey olmaz ama Babam hiç dışarı bile çıkmıyordu nerden kaptı bu mikropu , kader ALLAH'ın takdiri kardeş yapacak birşey yok..
    Bilim kurulu profösörlerinden Bu mikrop yiyecekle bulaştığına dair bir veri yok.. Kardeş dışarıda nasıl yemek yiyorsun covid bulaşırsa .. Arkadaşım yiyecek ile bulaşmıyormuş mide yakıyormuş mikropu.. Elimi yıkamadığım zaman elimi yalayıp mikropu mideme yollarım bende bundan sonra ....
    Birincisi benim o yazım Avrupa karantina uygularken biz ise okulları açıyoruz söylemine karşılıktı.

İkincisi ben tam tersine virüsün yayılımı açısından öğrencilerin okula gitmesinin gitmemesine göre daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Okula gitmeyen çocuklar dışarda birbirleri ile iç içe. Okulda bu konuda tedbir daha fazla.

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben anlamdım togg’a neden bu kadar karşısınız. Ya olursa size ne zararı onu anlamadım. Para gidecek diyorsanız. Zaten para giden bir sürü yer var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Togg a kimse karsı değil togg u özel sektörde üstleniyor yatırım yapıyor. Karsılıgında kar beklıyor. Togg un her yıl ortalama 400 bin oto satması gerek ki maliyeti cıkarsın heryıl. 600 bin oto satmalı ki yatırım yapan şirketler arge ye ve kendıne kar ayırabilsin.

%120 %200 ötvlerin üstünede %18 kdv nin oldugu yerde togg u satman için ötv siz satman gerek. Buda devletin işine gelmez. Türkiyede 2020 yılında bukdr izdihama ragmen toplam oto satısı 400 bın civarı.

Togg un yapacagı yıllık satıs max 30 40 bin olacak buda sessz sedasız iflas olacak. Bunu görmeyecek kdr körsünüz. Hesap kitap ortada. Devlet durup dururken %200 ötv +%18 kdv aldıgı bir mecrada ancak şov için bu işlere girer.

4. Bazı gerizekalılarda reis ötv ye zam yaptı almanlara dersini verdi diye gezen gerzeklerede bir çift lafım var. Wolsvagen ın yıllık ortalama satısı 6 milyon türkiyede yıllık ortalama satısı 50 bin civarı. %1 bile değil reis dersını vermıstır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    burhan kuzu corona'dan vefat etmiş...

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-etti-6106933/

O
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Togg a kimse karsı değil togg u özel sektörde üstleniyor yatırım yapıyor. Karsılıgında kar beklıyor. Togg un her yıl ortalama 400 bin oto satması gerek ki maliyeti cıkarsın heryıl. 600 bin oto satmalı ki yatırım yapan şirketler arge ye ve kendıne kar ayırabilsin.

%120 %200 ötvlerin üstünede %18 kdv nin oldugu yerde togg u satman için ötv siz satman gerek. Buda devletin işine gelmez. Türkiyede 2020 yılında bukdr izdihama ragmen toplam oto satısı 400 bın civarı.

Togg un yapacagı yıllık satıs max 30 40 bin olacak buda sessz sedasız iflas olacak. Bunu görmeyecek kdr körsünüz. Hesap kitap ortada. Devlet durup dururken %200 ötv +%18 kdv aldıgı bir mecrada ancak şov için bu işlere girer.
    Toggg da hikaye...milleti uyutmak için.devlette tek civi çakacak para yok nerde yatırım yapacak....togggg : hullooooggggh ....seçime kadar gündem malzemesi diye tutuyorlar..,seçim bitsin o zaman iptal edılır.zaman her şeyi gösterecek....bekleyelim görelim....ytd

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bazı gerizekalılarda reis ötv ye zam yaptı almanlara dersini verdi diye gezen gerzeklerede bir çift lafım var. Wolsvagen ın yıllık ortalama satısı 6 milyon türkiyede yıllık ortalama satısı 50 bin civarı. %1 bile değil reis dersını vermıstır.
    Erbakan'ın, İstanbul il Başkanlığına getirdiğinde, geçinemiyorum deyip,
    partiden maaş bağlanan ilk vatandaş,partili RTE'dir..
    Öncesinde sucuk fabrikasında muhasebe memurluğu yapan Zat-ı Muhterem,
    çıkar,ümmet,şeriat,mazlum rolleriyle olmayacak yerlere geldi..

Şimdi vatandaş sıkıntıdaymış..
    yok clio bile 185.00 TL olmuş,
    3 ay sıra varmış.. İyi bir notebook 30.000 TL'ye yaklaşmış...
    Asgari ücret 300 USd olmuş.. Merkez bankası -50 milyar borçlanmış..v.s...

18. yüzyıl Fransız filozofu Joseph de Maistre ,
    Her ulus hak ettiği hükümetle yönetilir der....

Hak ettik.! fazlasıyla..

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    burhan kuzu corona'dan vefat etmiş...

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-etti-6106933/
    Cok ilginc bir ölüm

Sayfa 746/1000 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz