Sayfa 801/1000 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    Nasssııııııı .......... eğleniyormuyuz
    eğleniyoruz.
    dow daha 28 e kadar çıkabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    bizim bu leş garanti bankalara ne zaman sıra gelecek hayret hep sanayi kagıtları yükselişte heralde bankalarada aralık sonumu gelir yoksa halk bankasının dava sonucunumu bekliyorlar diye sesli düşüncem ytd
    Yurt dışında da benzer durum var. Boynuzlumu 1 dolara kadar taşıyacağım dolar da 10 olsa paraya bak ömrümüz yeterse görürüz herhalde

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yurt dışında da benzer durum var. Boynuzlumu 1 dolara kadar taşıyacağım dolar da 10 olsa paraya bak ömrümüz yeterse görürüz herhalde
    itibar verecektim dön dolaş diyor teşekkürler

dolar
    h4
    daha bu çalışabilir.

Son düzenleme : KOÇ; 02-11-2020 saat: 19:44.

5. Bugün bir çocuk kapıyı çaldı. Şeker mi şaka mı dedi. Ne yapmam gerekiyor dedim. Şeker dersen şeker vermen gerekiyor, şaka dersen bir şey vermemen gerekiyor dedi.

Evde bir çikolata vardı verdim. Seneye hazırlık yapmam gerekebilir.

Yılbaşı ve Sevgililer Günü benimsendi, cadılar bayramı da zaman ile oturur belki siyasiler de twitterdan kutlama yapar. Bu ay Kara Cuma satışları olması lazım, ona isim bulunamadı, efsane cuma vs diye reklamlar olabiliyor.

Twitter'da da trend topiklerde çekik gözlü pop yıldızlarının resimleri tweet ediliyor. Kültürler birbirine karışıyor.

Ben yalnız bir adamım, değişimlere adapte olmam daha kolay, evli ve çocuklu isen ister istemez bir aile kültürü oluyor, yeni durumlarda ne yapılacağına karar veriliyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    garanti bankası

7. Sanırım yapıkredi demek istiyor.
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    garanti bankası

8. bidoncular aşıyı buldu da,
    hemen seçim sonrasında mı açıklıcaklar.
    bi yamukluk var piyasada, halen çözülebilmiş değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 801/1000 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •