Sayfa 247/556 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ecyat Yazıyı Oku
    ibagitr kardeşim nolur sus ya. Senin 5tl den alırım hisselerinizi dediğini de biliyoruz burda boş boş konuşup duruyorsun
    Başkasının ağzıyla konuşma sana patlarım dostum , hoşuna gitmiyorsa görmezden gel okuma , tahtada her türlü ipnelik dalavere var eleştirmeyelim mi yani , ben şirketi aradım burda laf kalabalığı yapacağına git şirketi ara , full hissedeyim bir tanede satmadım saçma sapan bir amacında yok , forum burası isteyen istediğini yazar işine geleni al gelmeyeni alma bu kadar basit ,

2. Tahtada info satıyor info alıyor 👏👏👏

3. Adamların açtığı kredi ile spek tahtanın ve hissenin içine ediyor büyük ihtimalle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bu gidişle bedelliye 7-8 arasında gireriz büyük ihtimalle
    sn. ibagatir

niyetiniz iyi olabilir ama bu ustte yaptiginiz turden yorumlar yatirimciyi etkileyecek turden ve basiniza is acabilir

nacizane olarak bu turden ifadelerden kacinmanizi oneriririm

ama tabi karar sizin

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. ibagatir

niyetiniz iyi olabilir ama bu ustte yaptiginiz turden yorumlar yatirimciyi etkileyecek turden ve basiniza is acabilir

nacizane olarak bu turden ifadelerden kacinmanizi oneriririm

ama tabi karar sizin
    Burada herkesin yazdıkları yatırım tavsiyesi veya öğütü değil herkes kendi hür iradesi ve aklıyla yatırım yapmalı ve yapsın zaten , ama teşekkürler yinede ,

6. Bunlar silkeleme hareketi; Hangi bedelli pirim yapmadı bir kaç aydır...yatırım tavsiyesi değildir

7. Tabiki silkeleme hareketi , operasyon bozukmu hayır , beklenti bitti mi hayır , tahtada herşey belli olmuyor mu oluyor , tek sıkıntı bedelli onayı , yoksa niye bu hissede duralım 1 tane satmadım satmamda , indikatörlerde diplerde daha fazla marjları kalmadı ama tahtada spekülasyon olduğu için nereye gideceği belli değil açıkçası gördük daha önceden de burdan birden - veya artı yönlü sert hareket yapabilir bunun tahtasıda böyle ismen gibi değil , 7-8 ide görebilir 18-20 aralığınada sert de gidebilir bu tür hisselerde günlük takılmayacaksın sabırla bekleyeceksin , ederini mutlaka bulur ama bedelli için buraya gelen günlükçüleridd perişan eder ediyorda , ama şirket de bir açıklama yap ya 16 dan 10 geldi olağanüstü bir durum yok diye ama yok , burda değil ama başka forumlarda birçok ky adamlar lanet okuyor şirkete buda kötü bu aracı kurum güven bir bozulursa kötü olabilir , bekleyip görecez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by güven06 Yazıyı Oku
    Bunlar silkeleme hareketi; Hangi bedelli pirim yapmadı bir kaç aydır...yatırım tavsiyesi değildir
    bu forumdaki yatirimcilar bu bedelli sermaye artirimina spekulatif amacinin disinda bakiyor

yil sonu 50 milyon kar 6-7 fk'ya odaklanmis durumda

Sayfa 247/556 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •