Sayfa 428/1002 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb swap işleminde tl faizini %11,75'ten %13,25'e çıkardı - bloomberg
    şu faizi ARTTRIDIK deselerdi şimdi bunlar olmayacaktı..

oysa MB KENARINDAN KÖŞESİNDEN DOLAŞIP BİR ŞEKİLDE FAİZ ARTTIRIYOR

AMA AÇIKLAMIYOR...

uyanıık olmak zor zenaat.. NETEKİM
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kabine bugün saat 15’de toplanıyor
    Bir kan değişikliğine gidiyoruz deyip hazine bakanını daha iyi bir mevkiye alırmı,
    Ekonomiyi şahlandırdı, ihracat rekorları kırdı, bence daha iyi bir mevkiyi hakediyor, inşallah Cumhurbaşkanı da böyle dününüyordur...
    Anladık ki görevden alacağı yok, bari daha iyi bir yere göndersin onada razıyız

İstanbul merkezli 8 ilde yabancılara rüşvet karşılığı usulsüz ikamet izni verdiği belirlenen 83 kişiye yönelik operasyon başlatıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    şu faizi ARTTRIDIK deselerdi şimdi bunlar olmayacaktı..

oysa MB KENARINDAN KÖŞESİNDEN DOLAŞIP BİR ŞEKİLDE FAİZ ARTTIRIYOR

AMA AÇIKLAMIYOR...

uyanıık olmak zor zenaat.. NETEKİM
    Daha öncede aynısı yapılmıştı sonu hiç iyi olmamıştı .. Umarım bu sefer öyle olmaz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

hareket-i arz musabini (depremzedeler) için izmirde bazı hayırperver madamlar tarafından müteşekkil elbise iane (yardım) komisyonunun reisi madam abaot tarafından bu kerre dahi denizli köylülerine tevzi edilmek üzere dört sanduk bir balya,
    ve buldan muhtacini (ihtiyaç sahibi) içinde başkaca bir sanduk ve bir balya elbise tedarik olunarak perşenbe günü trenle ellerine gönderilmiştir.

3 kasım 1900

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    HERKESİN BİLDİĞİ GİBİİ HERŞEY KILIFIINA UYDURULUYOR..ALACAĞI OLAN İŞÇİ,TEDARİKÇİYE GİT MAHKEMEYE DENİLİYOR..

mahkemeler en az 4/ 5 sene sürüyor..şirketin herşeyi hacizli olduğu için hiç bir şey alınamıyor..

KAZANAN HER ZAMAN PATRON OLUYOR..

not : bu arada bedende az miktarda wc kaadı olarak kullanabilecek bmeks hissesi patladı elde..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 428/1002 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528928 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •