Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bir kan değişikliğine gidiyoruz deyip hazine bakanını daha iyi bir mevkiye alırmı,
Ekonomiyi şahlandırdı, ihracat rekorları kırdı, bence daha iyi bir mevkiyi hakediyor, inşallah Cumhurbaşkanı da böyle dününüyordur...
Anladık ki görevden alacağı yok, bari daha iyi bir yere göndersin onada razıyız
İstanbul merkezli 8 ilde yabancılara rüşvet karşılığı usulsüz ikamet izni verdiği belirlenen 83 kişiye yönelik operasyon başlatıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hareket-i arz musabini (depremzedeler) için izmirde bazı hayırperver madamlar tarafından müteşekkil elbise iane (yardım) komisyonunun reisi madam abaot tarafından bu kerre dahi denizli köylülerine tevzi edilmek üzere dört sanduk bir balya,
ve buldan muhtacini (ihtiyaç sahibi) içinde başkaca bir sanduk ve bir balya elbise tedarik olunarak perşenbe günü trenle ellerine gönderilmiştir.
3 kasım 1900
HERKESİN BİLDİĞİ GİBİİ HERŞEY KILIFIINA UYDURULUYOR..ALACAĞI OLAN İŞÇİ,TEDARİKÇİYE GİT MAHKEMEYE DENİLİYOR..
mahkemeler en az 4/ 5 sene sürüyor..şirketin herşeyi hacizli olduğu için hiç bir şey alınamıyor..
KAZANAN HER ZAMAN PATRON OLUYOR..
not : bu arada bedende az miktarda wc kaadı olarak kullanabilecek bmeks hissesi patladı elde..![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri