Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bir kan deðiþikliðine gidiyoruz deyip hazine bakanýný daha iyi bir mevkiye alýrmý,
Ekonomiyi þahlandýrdý, ihracat rekorlarý kýrdý, bence daha iyi bir mevkiyi hakediyor, inþallah Cumhurbaþkaný da böyle dününüyordur...
Anladýk ki görevden alacaðý yok, bari daha iyi bir yere göndersin onada razýyýz
Ýstanbul merkezli 8 ilde yabancýlara rüþvet karþýlýðý usulsüz ikamet izni verdiði belirlenen 83 kiþiye yönelik operasyon baþlatýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hareket-i arz musabini (depremzedeler) için izmirde bazý hayýrperver madamlar tarafýndan müteþekkil elbise iane (yardým) komisyonunun reisi madam abaot tarafýndan bu kerre dahi denizli köylülerine tevzi edilmek üzere dört sanduk bir balya,
ve buldan muhtacini (ihtiyaç sahibi) içinde baþkaca bir sanduk ve bir balya elbise tedarik olunarak perþenbe günü trenle ellerine gönderilmiþtir.
3 kasým 1900
HERKESÝN BÝLDÝÐÝ GÝBÝÝ HERÞEY KILIFIINA UYDURULUYOR..ALACAÐI OLAN ÝÞÇÝ,TEDARÝKÇÝYE GÝT MAHKEMEYE DENÝLÝYOR..
mahkemeler en az 4/ 5 sene sürüyor..þirketin herþeyi hacizli olduðu için hiç bir þey alýnamýyor..
KAZANAN HER ZAMAN PATRON OLUYOR..
not : bu arada bedende az miktarda wc kaadý olarak kullanabilecek bmeks hissesi patladý elde..![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri