Sayfa 431/1002 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kabine sonra Cumhurbaşkanı aciklama yapıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Gün içi 8.5468’e kadar yükselen dolar/TL şu an 8.4066’dan işlem görüyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Daha bu sabah enkazdan bir evladımızı canlı çıkarmışken hala enkazların kaldırılmamış olduğunu söyleyecek kadar cahil , izansız, vicdansız bir kişiyle deprem tartışması yapmak millete zulümdür . Kızılay’ın çadırına giripte bir tane Kızılay çadırı görmedim diye ek kadar yalanla tescilli olan ana muhalefetin başındaki zat hala yalanlarına devam ediyor . Deprem gibi ortak bir acıyı istismar edenlerin sıfatları ne olursa olsun insanlıktan nasibini almamış kalbi kin ve nefretle kararmış mahluk olduğuna inanıyorum

Erdoğan : İzmir milletvekilisin kaç gün kaldın İzmir’de ? Senin İzmir’den çıkmaman gerekiyordu . Bunu yapmayıp iftira etmeye devam edeceksin . Son ana kadar Kızılay, afad ve sivil toplum örgütleri oradan çıkmayacak bay Kemal

Erdoğan : Lokanta, berber, havuz ve sinemalar saat 22’de kapanacak

Erdoğan: Kendi geliştirdiğimiz aşıları, bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

7. Atatürk'ün mirası Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'nun gelirleri Hazine hesabına geçirilmiş!

Bloomberg, el koyulan temettü gelirin 3.7 milyon lira değerinde olduğunu bildirdi.

https://t24.com.tr/haber/ataturk-un-...irilmis,912898
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Lokanta, berber, havuz ve sinemalar saat 22’de kapanacak
    Atıyorum saat 24 yerine, 22'de kapanmasının ne kadar fark olur, hava cıva işler bunlar.

Dostlar alışverişte görsün, önlemi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 431/1002 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •