Originally Posted by Eski_prof Biraz fırça atar gibi olmuş ama...!!! Çok özür dilerim bende de hocalık var, öğretmenim efendim M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Eski_prof ENDEKS in kapanışına göre yorumlayalım akşam... ENDEKS ; 1150.71 kapanış... Bizim önemli direncimiz ; 1148.00... Üzerinde kapanış yaptı umarım destekler... Üzerinde ; 1185.00 önemli hedef direnci... Geçerse yine; 123.00 tekrar gündeme gelir... Bu teknik yinede Gündem analize dikkat... Y.T.D.
Originally Posted by zafkanka Çok özür dilerim bende de hocalık var, öğretmenim efendim M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tamam ozaman hocam... Zamanında çok fırçalar yedik öğretmenlerimizden alışkınız...))
Originally Posted by Eski_prof OTKAR ; 160.00 dan işlem görüyor... 164.50 direncine dikkat.... Sağlam veya hızlı geçerse hareketlenebilir ve hızlanabilir... Önemli direnç... Y.T.D. OTKAR ; 198.90 tavan yaptı... Hayırlı olsun dikkate alıp yararlananlara ve bana... Y.T.D.
Selamün aleyküm kardeşim RYGYO VE OSTİM bakabilir misin??
Originally Posted by Eski_prof OTKAR ; 198.90 tavan yaptı... Hayırlı olsun dikkate alıp yararlananlara ve bana... Y.T.D. İhale haberi de iyi geldi, tavanladı. Bereketini görün hocam.
Piyasa toparlanmaya başladı. Haftaya daha güzel olacak inşaallah. Ytd
Originally Posted by esselocan İhale haberi de iyi geldi, tavanladı. Bereketini görün hocam. Teşekkür ederim...
Forum Rules
Yer İmleri