Sayfa 840/1002 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Sn. Astrafe uzun vade taşımak istiyorsanız viop gram altın kontratını de bir inceleyin derim. Sonuçta kaldıraç ve para yönetimini uygun yaparsanız, getirileri çok artırabilirsiniz.
    goturu de artik yapa bilirler!
    Canlar gider heyyyy

2. Nnf
    %-0,1739
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    nnf
    %-0,1739
    dedıgım gıbı yatırımcı sayısı dırencı astı ve bu fonda normal bır fon gozukecek artık!
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Tüm mps'leri yarın kapatıyorum. Benim kriterlerimin çok altına düştü. 1 buçuk- 2 yıldır taşıyordum. Buraya kadarmış. Şimdilik diğer üç fonuma böleceğim ondaki meblağı. Ancak yakın zamanda tekrar hisse fonu tarafında 4 fon üzerinden gitmek istiyorum uygun dördüncüyü bulunca.
    2020 içinde sabit getirili fonlar tarafında sua'yı idy ile değiştirmiştim. Bu da ikinci değişim olacak. Bu yıl içinde başka sıkıntı olmaz umarım
    Üstat ben de kararsızım.bu düşüşün bi sıçraması olacak mı eskisi gibi bi patlama yapıp diğer fonların sürekli eksi getirdiği günlerde mps nin artı yaptıgı günler gelecek mi kafam karışık

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    dedıgım gıbı yatırımcı sayısı dırencı astı ve bu fonda normal bır fon gozukecek artık!
    Borsa dün 3-4 banka ile yükseltildi, böyle bir yükselişe mac dışında relatif getiri yapabilen bir fon olması çok zor. Piyasamızda uzun süredir yerlilerin sırası ile işlem yaptıkları tahtalar ile endeksi ayarlıyorlar. O nedenle borsa böyle yükselecekse buna sürekli relatif getiri yapacak fon bu dönem için zor.
    NNF zaten çok hızla 300 milyona ulaşmıştı, onda ayrıca kendine özgü durumlar olabilir
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Üstat ben de kararsızım.bu düşüşün bi sıçraması olacak mı eskisi gibi bi patlama yapıp diğer fonların sürekli eksi getirdiği günlerde mps nin artı yaptıgı günler gelecek mi kafam karışık
    ucuzlamış fon aslında bana göre alım fırsatı veriyor.
    keza nnf de öyle sayılır.
    hele tte diplere yakın ilk yukarı gidecek hisselerden biri olablir.
    MPS dipten döndü gibi mesela.
    primsiz hysf ler sanki daha fazla gider bir dönem
    ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    ucuzlamış fon aslında bana göre alım fırsatı veriyor.
    keza nnf de öyle sayılır.
    hele tte diplere yakın ilk yukarı gidecek hisselerden biri olablir.
    ytd..
    Bence de Tte, bir anlamda teknoloji hisseleri geri kalmış görünüyor. Uzun zamandır alım fırsatı bekliyordum. Kademeli olarak alım yapacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    ben fiziksel teslimatla ilgili bi şey demedim o ayrı bi konu....

mevduat bankasından altın aldığınızda sizin hesabınıza anında kasasındaki fiziki gerçek duran altını yatırmıyor , kağıt üstünde alım yapmış oluyorsunuz... katılım bankacılığında hesap açıp altın aldığınızda , kasasında duran altını satıyor , hesabınıza ne kadarlık aldı iseniz fiziki altını sizin adınıza deposunda saklıyor...
    Bunu boyle yapıyoruz diyorlardir tabi ki ama onlar da aynı şekilde kaydi depo hesabi açıyorlar. Bu boyle olmasaydı yazın karaborsaya düşen gümüşü kotasyon açamazlardı. Onlara da daha gevşek de olsa akftif rasyo var. O altınlar TCMB'ye swap bile edilmiştir. Fiziki tutma zorunluluğu sermaye piyasası aracı olan BYF'ler de var.

Sayfa 840/1002 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •