Sayfa 563/1004 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 4,497 - 4,504 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Hayırlı Günler...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

daha önce rockefeller ve rothschild ailelerinin seçimde yenildiğini görmemiştim. öyle görünüyorki bu iş mahkemelik olacak, seçim tekrarı falan çıkarsa ABD fena karışacak . dünya bir süre nefes alır. hep onlar izledi,birazda biz izleyelim uzaktan.
    Son düzenleme : kuluçka; 04-11-2020 saat: 11:56.

GEDZA...

Saatlik son rutuşlar atılıyor...

Bugünü de böyle tamamlamaya çalışıyor ama artık zorlanıyor...

Otokar, bir Afrika ülkesi ile yaklaşık 25 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, anlaşma 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça ve eğitim hizmetleri satışını kapsıyor
    Yerli savunma sanayi kuruluşlarından Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ, bir Afrika ülkesi ile 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça ve eğitim hizmetleri satışını kapsayan yaklaşık 25 milyon dolarlık ihracat sözleşmesi imzaladı.

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi AŞ'nin, yeni sipariş bilgisi açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Açıklamada, şirketin bir Afrika ülkesi ile 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araçlar ile bu araçların yedek parça ve eğitim hizmetleri satışını kapsayan yaklaşık 25 milyon dolar bedelli yeni bir ihracat sözleşmesi imzaladığı belirtilerek, "Sözleşme, teminat mektubu işlemlerinin tamamlanması, avans ödemesinin yapılması ve ihracat ile ilgili gerekli izinlerin alınmasını takiben yürürlüğe girecek olup ilgili teslimatların bu yıl içerisinde başlayarak 6 ay içerisinde tamamlanması planlanmaktadır" denildi.

Borsa İstanbul, Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 4 hissede önleyici tedbir uygulanacağını açıkladı.
    Garanti Yatırım Ortaklığı (#GRNYO)
    Rodrigo Tekstil (#RODRG)
    Global Yatırım Holding (#GLYHO)
    Link Bilgisayar (#LINK)

6. Yine hacimsiz bir gundeyiz.Bakalim guzel bir bilanco biraz harektlendirirmi.

Tabana kadar 15.960 lot var...

Gözü bir yandan aşağıya bakıyor...

Bir babayiğit çıkıp da tabana kadar basıp, hisseyi rahatlatsa daha güzel olacak...!

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Yine hacimsiz bir gundeyiz.Bakalim guzel bir bilanco biraz harektlendirirmi.
    bu hafta ölü numarası yapıyor..

Sayfa 563/1004 İlkİlk ... 63463513553561562563564565573613663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •