Arsa konuþmuþken þunu demem lazým
fabrikalar metropol içlerinde deðilse arsalarý öyle çokda aman aman bi þey deðildir
yatýrým yapana devlet arazi tahsis ediyor
þu an sasa onu bekliyor
alaman woswosuna yeterki gel yatýrým yap arazi veririz diye kýrk takla atýyoruz
keza forda yýllar önce sekanýn arazisi verildi.
ez cümle çok çok sabýrlý olana þehir içinde kalmýþ firmalara dikkat.
Türkiyede Borsa maalesef böyle iþleyiþ gösteriyor... Þirketlerin performansýna dayalý yükseliþ gösteren kaç tane hisse var Allah aþkýna...Paralý yatýrýmcýlar hangi hisseye sevgi, saygý gösteriyorsa onu þah yapýyor, kral yapýyor. Baþka bir neden aramayalým, yoksa bolca kafamýz karýþýyor...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Kötü örneklerden yola çýkýp hüküm vermek yanlýþ
25 sene önce ufak bir sermaye ile bist 30 hisselerinden birisini alýp alýp kenara atan bugün spek seviyesine ulaþýrdý.
hele birde büyük çöküþ öncesinde zirveye yakýn nakite geçip diptende almýþsa
kuluçka öyledir
arsan 2000 yýllarý baþlarýnda muhteþem bir çýkýþ yaptý sonra kalktýðý yere geri döndü
hisseyi misli misi yerine koyunca iþlem tamam.bist 30 hissesi deðil biliyorum aklýma geldi yazdým.
Ýntemanýn, 29 Milyon TL defter deðeri,
400 Milyon TL piyasa deðeri var...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
1 sene sonra 35 Milyon TL defter deðeri,
2 Milyar TL piyasa deðeri olur...
Piyasa Deðeri(TL)4.777.920.576 Özsermaye(TL)*342.720.185 Sermaye(TL)4.873.440 Net Kar(TL)-6.860.453
bu firmanýn 9 aylýk cirosu 258 milyon milyon
otokarýn 9 aylýk karý 320 milyon
ne imiþ bedelsiz hisse verecek firma
lan olum bu hissenin anasý 200 lira idi danasý kaþýkçý elmasý mý s......k?
Yer Ýmleri