Sayfa 942/1000 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. biden gelirse borsalar sert ralli yapabilir trump gerginligi bitecek sonucta

2. Sen ne yaptığını biliyon mu ki???
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Sen ne yaptığımı hala anlamamışsın.
    Yazık

3. Ben Trump kaybetmez diyordum , son dakikaya kadar iyi yarıştı , kundakçı kendine yakışır şekilde gidiyorrrrrrrrrrrr mu

Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    biden gelirse borsalar sert ralli yapabilir trump gerginligi bitecek sonucta
    Trump fed’e faiz çelmesi atan adam. Bir daha piyasalara onun gibi başkan gelmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Cyclone. Yazıyı Oku
    biden gelirse borsalar sert ralli yapabilir trump gerginligi bitecek sonucta
    Borsalar daha fazla teşvik paketi öne süren Biden'i fiyatlıyor olabilir mi? 2.2 trilyon dolar deniyordu en son.. Bu hollywood filminde havada uçuşan dolarlar borsaları kısa vadede hareketlendirse de kırılganlıkları derinleştirecek bence..

VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

6. Dow Biden’ı kutluyor peki Nasd**...
    Dünya borsaları da tamam ama hani mavi durumları, topal ördek oldu hikaye...
    Bizim borsa peki neyi kutluyor, veya sabah Trump öndeyken 8.52 yakan dolar şimdi 95% kazanmak üzere denilen Biden’ı 8.40 yakarak mı kutluyor?
    Seçime itirazdan korkulurken ve bu durum borsalarda kaosa sebep olacak denilirken, tam da itiraza açık sonuçlanmak üzere olan borsada VIX 17-18% aşağıda peki bu kimi kutluyor?
    Algılar bambaşka yönetildi bakalım sonu nereye varacak veya bardağın sadece dolu tarafına mı bakılıyor...?

7. Kolay değil gerçekten. Bir şeyler düşüneceğiz totalde karda devam etsin bakalım.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ben trend takibi yapıp trendte kazandıgının fazlasını yatayda kaybetmeyen sıstem gormedım...
    ben yapamamısımdır belkı, sen yaparsın ınsallah...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İşaretlediğim zatürre oranı Temmuzda %9 üzeri imiş , hastalarda zatürre olayının önüne geçilmiş gibi , diğer kanda pırtılaşma olayı vardı onuda kan sulandırıcıları ile önüne geçilmiş gözüküyor.
    7-10 gün içinde ilaçla ayağa kalkan çok.

Sayfa 942/1000 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •