Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
Beni kale alıp tskip etseydiniz 2,80 görmeden satardınız cıkardınız, size 2,95 iken birszdan şow başlar demiştim.

Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.

O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...

Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..

Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...

Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...
 Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
 Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
Sen bunları yazarken hep silkelediler hisseyi. Hiç düşündün mü bu yorumları okuyup hisse çıkacak 3 tl altına inmeyecek diye etkilenip hisseye dalanların akıbetini..
benim bu yorumumdan gerçekten.merak ettim wolcano gibi hisse 3 lira altına kesinlikle dusmeyecek diye anlayan kaç kişi var acaba, ben burda hisse kesinlikle 3 lira altına düşmez demek istemişim bunu mu anlayan kaç kişi var acaba gerçekten merak ettim, ve insanlar bu yazdıklarımdan etkilenip hissemi aldılar acaba. Burda bu yazıda gayet iyi bir yorum var bana göre ,teknik ve temel birleşimi bir yorum yazdım, ve özellikle belirtiyorum orada kimse alıp satmasın buna gore diye. Vay arkadaş nereden anlıyorsun bunu anlamadım.