Sayfa 315/682 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Sadece metro üzerinden mi satış yapıyor sizce ? Malı yedirecek en güzel noktada bence en azından artıda olduğunu gören ky buralardan ortalama düşürmeye çalışacak ve galip yine yapacağını yapacak çünkü aynısını 4 lü rakamlarda gördüm bir kaç gün artı gösterip şelaleyi başlatmıştı çaycı. Bence hissenin dibini görmeden maliyet düşürülmemeli sadece tavsiye. Bakınız traderx5 gibi hisseyi pohpohlayanların ne dediyse tersi çıkmıştır geçmiş sayfalara bakabilirsiniz inanmayın kanmayın para kolay kazanılmıyor. Ytd
    birader galiba senin okuyunca anlama kabiliyetin zayıf , ben bu sayfada daki gününden yazmaya başladım, ve hic uçacak kaçacak demedim, benim.hissem var ayrıca aldım ki demekki çıkacak düşüncesiyle aldım, düşeceğini bilsen alıp zarar edermiyim, ben yeni aldım ve hisse 3,50 olur diye ilk defa diyorum cunki kazanmak istiyorum, ben 3,50 olacak dedim diye alan ahmak varsa oda onun sorunu birader, burası önce alıp sonra ağlama yeri değil, veya hisseyi alicam ve hisse düşecekmi diyeceğim, aldıysam kar etmek istiyorum ve yükseleceği ne inanıyorum, akilliysan sen almazsın kardeş...ben malimi kötüleyecek değilim, bu nasıl bir yatırımcı anlayışı anlamadım, hem hisse al hem kötüle....

2. Hisse ben istedim diye çıkmaz veya sen istedin dedin diyede düşmez, hep birlikte bajar görürüz, burda sidik yaristirmiyoruz, ben risk alırım ve beklerim çıkarsa satarım, sen 1 lirayı beklersin düşsün de alayim diye, bu herkesin kendi bileceği birşey, hic bir zaman ben hisse kesin düşmez veya kesin yükselir demedim, hissem var çıkmasını umar im tabiki, ahmak olan ben çıkacak desem bile ki öyle birşey demedim hic, akli var almaz,

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku

Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.

O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...

Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..

Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...

Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
    Sen bunları yazarken hep silkelediler hisseyi. Hiç düşündün mü bu yorumları okuyup hisse çıkacak 3 tl altına inmeyecek diye etkilenip hisseye dalanların akıbetini..

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Sen bunları yazarken hep silkelediler hisseyi. Hiç düşündün mü bu yorumları okuyup hisse çıkacak 3 tl altına inmeyecek diye etkilenip hisseye dalanların akıbetini..
    ben bu yorumu yazdigimda hisse 2,80 idi birader, hisse 2,60 indi, 8 den gelen hisse için bu çokmu, ikincisi ben bunu boş boşuna dememişim dayanaklı konuşmuşum, tablo koyarak farkindaysan...her neyse ben olumsuz yazanlara gore hareket etseydim almazdım bende aldim kime gore aldım kendi düşünceme göre, kimse kimseye zorlayıp aldırmıyor.

Peki simdi yarin hisse 4 liraya gider desem hangi ahmak buna inanıp alır, veya bu sozle hareket eder, veya sende etkiliyorsun farkındamısın , hissesi 3,50 liradan elinde olan birini korkutup 2,60 dan sattirmaya çalışıyorsun, ya hisse 4 liraya giderse bu hafta zararını senmi karşılayacaksın

5.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    sen kopyalayıp yapustirmmisin buraya benim yazıyı peki okuyunca iyi anliyormusun yazdiklarimi, hic kesin 3 olur 5 olur var mi yazilarimda ,sen ne anlıyorsun o yazıdan acaba... Çok cahil biri olduğun kesin...hisse alıp düşünce birilerine bahane bulan ahmak geri zekalıdır kardeşim, benmi bulup davet ediyorum gel avturun sitesine sana alman için yazı yazayım diye, ulan ne biçim yatırımcı profili var bu sitedede. İlginç hakikaten, hiç birşey yazmayacaksin istiyorlar,

Ben eminimki gerçek borsa yatırımcısı kafası çalışan beni anliyordur, ne demek istediğimi anlayabikiyordur...simdi yukarda benim yazilarimi bulup getirdin ne güzelde ettin, aklı başında olan okuyunca o yazıyı adam gayet güzel yorumlamış der, ne kimseye illa alin nede satın diyor, sadece herkesin battık bittik dediği olumsuzluk pompalandığı bir sırada adam en azın dan bilimsel mantıki birşeyler yazıp insanların umutlarini yitirmemelerini sagliyor, hem ben o yazıları yazdigimda hisse 2,80 taban yapmıştı, şimdi hisse 2,63 , bu arada o yazıdan sonra hisse bir defa 3 lere kadar çıktı, cuma gunude 2,75 lere çıktı,

Gerçekten garip bir yatırımcı kitlesi var...
    Benim o iki yazıyı okuyunca insanlar ne anlıyor gerçekten bende merak ettim şimdi,

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Beni kale alıp tskip etseydiniz 2,80 görmeden satardınız cıkardınız, size 2,95 iken birszdan şow başlar demiştim.

Neyse bugün bir çok kişi sattı aldıgı gibide, burdaki ky nın maliyeti 3 uzerindedir eminim, yarına 3 üzeri atabilir. Benim tahminim bu yönde. Kesinlikle tavisiye etmem. Zaten seans kapandı ondan söylüyorum. Elinde düşük maliyetliler yarın sevinebilir.

O kadar mal satıldıysa bir o kadarda alıcı oldu elbet, 150 milyon gibi dev bir hacmi ky yapmadı herhalde....ky zaten sorsan alıp satmıştır 3 altında alanlar, elinde mal olan ky da zaten 3,20 uzerinde maliyetlidir en az...

Yarına hiç belli olmaz birde tavan yapabilir..

Peki elinde hiç 5 lira üzerinde maliyetli olsun arkadaslar var mı. Hisse iki ay once 8 liraydı, oradan maliyetli varsa Allah sabır versin. Bu hissenin 2,50 altına düşme şansı bana göre yok gibi...

Maliyeti yüksek olana Allah sabor versin tekrar...
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
     Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    benim bu yorumumdan gerçekten.merak ettim wolcano gibi hisse 3 lira altına kesinlikle dusmeyecek diye anlayan kaç kişi var acaba, ben burda hisse kesinlikle 3 lira altına düşmez demek istemişim bunu mu anlayan kaç kişi var acaba gerçekten merak ettim, ve insanlar bu yazdıklarımdan etkilenip hissemi aldılar acaba. Burda bu yazıda gayet iyi bir yorum var bana göre ,teknik ve temel birleşimi bir yorum yazdım, ve özellikle belirtiyorum orada kimse alıp satmasın buna gore diye. Vay arkadaş nereden anlıyorsun bunu anlamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    benim bu yorumumdan gerçekten.merak ettim wolcano gibi hisse 3 lira altına kesinlikle dusmeyecek diye anlayan kaç kişi var acaba, ben burda hisse kesinlikle 3 lira altına düşmez demek istemişim bunu mu anlayan kaç kişi var acaba gerçekten merak ettim, ve insanlar bu yazdıklarımdan etkilenip hissemi aldılar acaba. Burda bu yazıda gayet iyi bir yorum var bana göre ,teknik ve temel birleşimi bir yorum yazdım, ve özellikle belirtiyorum orada kimse alıp satmasın buna gore diye. Vay arkadaş nereden anlıyorsun bunu anlamadım.
    Kardeş millette eli tuşta milyarları bekletiyor birileri hisse 3 olacak 5 olacak desin de alalım diye
    Sen milletin yorumlarını boşver,ben ful nakitteyim neden etkilenmiyorum?yarın almayı düşünüyorum ama bu kimsenin etkisinde kaldığımdan değil hisse kaç gündür 2,52 altını görmedigi için hatta 2,58 de bastım gelmedi 2,75 gördü zaten al satçıyız 10 kademe yeterde artar bize
    Etkilendim aldım diyenler parayı çalışarak alın teri ile kazanmamıştır ulan demezlermi adama sen milyarları tanımadığın birinin aklına kanarak hisseye bağlıyorsun, kaldıki adamın adını sanını cinsiyetini yaşını mesleğini hiçbir şeyini bilmiyorsun
    Yav böyle mal mal yorum yapanlara ayar oluyorum gelin damat hikayesine benziyor böyle yorumlardan bı vazgecmeyecek bizim ky ler
    İşinize gücünüze bakın iyilik meleği olmasına gerek yok kimsenin
    Ben hisse atak yapacak diye düşünüyorum yatayda kaldı ortalamalar hep yukarda 20 günlük 52 günlük 10 kademe yeter bana
    Ben alacam düşer yada çıkar sorumluluk bana aittir

8.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku

Adamı tanımam etmem ama adam demişki 2,50 altına düşmeyecek gibi
    Hem düşse bile adam tahminde bulunuyor belkide 2,40 a düşecek yani burası forum sitesi herkes tahminini yazabilir
    Hisse çıkarsa senden etkilendim diye almadım desem hoşuna gidermi?bunlar çocukça şeyler boşverelim böyle şeyleri

Sayfa 315/682 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •