Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,585 - 3,592 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Bankaların bugün TCMB'nin geç likidite imkanından 14,75 faiz ile kullandığı miktar 26.15 milyar TL

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

06/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Motorinde 10 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    Yine yeniden mi? DURMAK YOK YOLA DEVAM

İçişleri bakanlığı genelgesi : Yarından itibaren denetimlerin daha etkin yapılması için vatandaşların yoğun olduğu cadde, sokak, pazar yerlerinde görevli ekip sayısı artırılacak.

Denetimlerde yerel yönetimlerin imkanı seferber edilecek özellikle iş yeri cadde/sokak denetimlerinde zabıta personelinin tamamı görevlendirilebilecek

Denetimlerde, şehirler arası ve şehir içi toplu ulaşım araçları ile taksiler tek tek durdurulacak ve tedbirlere uyulup uyulmadığına bakılacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

ABD seçiminde Kritik yerlerde son durum :

Philadelphia'da postayla gönderilen oyların sayımı geçici olarak durduruldu. / CNN

Bakan Koca : Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Philadelphia'da postayla gönderilen oyların sayımı geçici olarak durduruldu. / CNN
    Bir tek bizde sanırdık. Bu ne hırstır arkadaş. BİRGÜN HEPİMİZ ÖLECEĞİZ. Bu Dünyaya kazık çakmadık.
    SÜRÜNMEK İSTEMEYEN,ÜÇ KURALA UYSUN
    MASKE -MESAFE-HİJYEN.
    Şakası yok bunun.
    ÜLKEDE GÖSTERMELİK TEDBİRLER HARİÇİNDE ,saldım çayıra uygulaması var..................
    LÜTFEN DİKKAT!!!!!!!!!!
    ÖNCE SEVDİKLERİNİZİ DÜŞÜNÜN.

Sayfa 449/1002 İlkİlk ... 349399439447448449450451459499549949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •