Bankaların bugün TCMB'nin geç likidite imkanından 14,75 faiz ile kullandığı miktar 26.15 milyar TL
Bankaların bugün TCMB'nin geç likidite imkanından 14,75 faiz ile kullandığı miktar 26.15 milyar TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri bakanlığı genelgesi : Yarından itibaren denetimlerin daha etkin yapılması için vatandaşların yoğun olduğu cadde, sokak, pazar yerlerinde görevli ekip sayısı artırılacak.
Denetimlerde yerel yönetimlerin imkanı seferber edilecek özellikle iş yeri cadde/sokak denetimlerinde zabıta personelinin tamamı görevlendirilebilecek
Denetimlerde, şehirler arası ve şehir içi toplu ulaşım araçları ile taksiler tek tek durdurulacak ve tedbirlere uyulup uyulmadığına bakılacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD seçiminde Kritik yerlerde son durum :
![]()
Philadelphia'da postayla gönderilen oyların sayımı geçici olarak durduruldu. / CNN
Bakan Koca : Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız dünden 100 fazla. Bu artışa engel olmak zorundayız. Hastalığa yakalanmayı göze alacak kadar mecbur olmadıkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanın.
![]()
Bir tek bizde sanırdık. Bu ne hırstır arkadaş. BİRGÜN HEPİMİZ ÖLECEĞİZ. Bu Dünyaya kazık çakmadık.
SÜRÜNMEK İSTEMEYEN,ÜÇ KURALA UYSUN
MASKE -MESAFE-HİJYEN.
Şakası yok bunun.
ÜLKEDE GÖSTERMELİK TEDBİRLER HARİÇİNDE ,saldım çayıra uygulaması var..................
LÜTFEN DİKKAT!!!!!!!!!!
ÖNCE SEVDİKLERİNİZİ DÜŞÜNÜN.
Yer İmleri