Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
06/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 10 KRÞ/LT pompa satýþ fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fox: Trump yönetimi Nevada'da seçim sonucuna dava açacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Trump'ýn seçim ofisi, bugün TSÝ 19:30'da açýklama yapacak.
ABD Baþkaný Trump, Twitter'dan "Oy sayýmýný durdurun" açýklamasý yaptý
Trump, binali yýldýrým gibi direniyo. Biri desin ki direndikçe fark artar, tecrubeyle sabit
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/vaziyetcomtr/sta...634306048?s=21
Konya'da süt toplama merkezinde çalýþan iþçinin, kazanda süt banyosu yaparken çekildiði görüntüler sosyal medyada tepki gördü. Görüntülerin ardýndan açýklama yapan firma sahibi iþçinin yýkandýðý maddenin süt olmadýðýný öne sürdü. Tepki çeken görüntülerin ardýndan iþ yeri Tarým ve Orman Bakanlýðý'nýn talimatý üzerine kapatýldý. Tepki çeken görüntülerle ilgili baþlatýlan soruþturma kapsamýnda, banyo yapan Emre S. ile görüntüleri çekip paylaþan Uður T. polis tarafýndan gözaltýna alýndý.
Öncelikle üzücü bir durum. Bu þahsýn içinde bulunduðu küçük tank süt için deðil. Tesisi temizlemek amacýyla kullanýlan, deterjan, solüsyon ve dezenfektanlarý içinde karýþtýrdýðýmýz tank. Onun içinde temizlik malzemelerini karýþtýrýp, fayanslarý temizleriz. Biz de þok olduk. Bu videoyu internette gördük. Bununla ilgili iþten çýkarma iþlemini baþlattýk. Bunun özellikle þirketi yýpratma amacýyla yapýldýðýný düþünüyoruz. Videoya konu olan kiþi hakkýnda da þikayetçi olacaðýz. Tankýn içindeki süt deðil. Süt yoðun olur. Suyla karýþtýrýlmýþ temizlik malzemesi.''
Yer Ýmleri