Bankalarýn bugün TCMB'nin geç likidite imkanýndan 14,75 faiz ile kullandýðý miktar 26.15 milyar TL
Bankalarýn bugün TCMB'nin geç likidite imkanýndan 14,75 faiz ile kullandýðý miktar 26.15 milyar TL
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri bakanlýðý genelgesi : Yarýndan itibaren denetimlerin daha etkin yapýlmasý için vatandaþlarýn yoðun olduðu cadde, sokak, pazar yerlerinde görevli ekip sayýsý artýrýlacak.
Denetimlerde yerel yönetimlerin imkaný seferber edilecek özellikle iþ yeri cadde/sokak denetimlerinde zabýta personelinin tamamý görevlendirilebilecek
Denetimlerde, þehirler arasý ve þehir içi toplu ulaþým araçlarý ile taksiler tek tek durdurulacak ve tedbirlere uyulup uyulmadýðýna bakýlacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD seçiminde Kritik yerlerde son durum :
![]()
Philadelphia'da postayla gönderilen oylarýn sayýmý geçici olarak durduruldu. / CNN
Bakan Koca : Bugün tespit edilen 2.311 yeni hastamýz var. Aðýr hasta sayýmýz dünden 100 fazla. Bu artýþa engel olmak zorundayýz. Hastalýða yakalanmayý göze alacak kadar mecbur olmadýkça temas ve hareketlilikten uzak durun. Hijyene önem verin. Maske kullanýn.
![]()
Bir tek bizde sanýrdýk. Bu ne hýrstýr arkadaþ. BÝRGÜN HEPÝMÝZ ÖLECEÐÝZ. Bu Dünyaya kazýk çakmadýk.
SÜRÜNMEK ÝSTEMEYEN,ÜÇ KURALA UYSUN
MASKE -MESAFE-HÝJYEN.
Þakasý yok bunun.
ÜLKEDE GÖSTERMELÝK TEDBÝRLER HARÝÇÝNDE ,saldým çayýra uygulamasý var..................
LÜTFEN DÝKKAT!!!!!!!!!!
ÖNCE SEVDÝKLERÝNÝZÝ DÜÞÜNÜN.
Yer Ýmleri