Dardanel 2020 9 aylık kar
96 milyon.
Dardanel 2020 9 aylık kar
96 milyon.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
ABD Merkez Bankası(Fed), iskonto faiz oranını %0,25 olarak bıraktı(Beklenti %0,25)
Fed faiz kararı 10-0 ile alındı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fed/Powell: Para politikası hedeflerimizi gerçekleştirmeye sonuna kadar devam edeceğiz
Fed/Powell: Bugün ekonomiyi desteklemeye devam edeceğimizi teyit ettik
Fed/Powell: İstihdam piyasasında iyileşme hızı yavaşladı
Fed/Powell: Ekonomi için görünüm olağanüstü şekilde belirsiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan ve aralarında müteahhitlerin de bulunduğu 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.
ABD Kongresi eski üyesi Moffett: Biden, Türkiye'nin önemini çok iyi biliyor / Anadolu Ajansı
Yer İmleri