Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sn regal,
    Benimkinin adı yok.
    Ketajonik değil çünkü tereyağı ve zeytinyağı var ama ketjonik gibi yüksek oran için zorlamayok.
    Karbonhidrat var ama baklagillerden geliyor.

Ketofasting diyemem öyle aç kalma yok.

Benimki yukarıda yazdığım çerçeveye uyarak gerçekleştirdiğim bir yaşam tarzı oldu artık.
    üstad tereyağı zeytinyağı ağırlıklı dedinmi, birde karbohidratta seçici oldunmu , maltoz, laktoz konusunda titiz oldunmu ketojenik olup gidiyor.
    patates karbo hidratların önünde sur gibi duruyor. devamlı onun arkasına saklanıyorum bende

Zeytin yağında asıl sorun yağın sıkımdan sonra hava ile temas ettirilmemesi ve 21 dereceyi geçmeden ve koyu renk şişede ışıktan uzakta muhafaza edilmesi.
    Bunlar sağlanamazsa en kalite zeytinyağı bile madara oluyor maalesef.
    evet. maalesef bunun çaresi de yok..

3.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad tereyağı zeytinyağı ağırlıklı dedinmi, birde karbohidratta seçici oldunmu , maltoz, laktoz konusunda titiz oldunmu ketojenik olup gidiyor.
    patates karbo hidratların önünde sur gibi duruyor. devamlı onun arkasına saklanıyorum bende
    Açlığımı bastıramıyorum diyenlere ay çekirdeği, olmadı bir avuç sarı leblebi öneriyorum.

Ya ben ne diyorum siz ne yaziyorsunuz

Açlığımı bastıramıyorum diyenlere ay çekirdeği, olmadı bir avuç sarı leblebi öneriyorum.
    üstad bir sırrımı daha açıklıyayım o zaman..
    benim zayıflıyamama sıkıntım. yemekten 2 saat sonra açlık hissimin gelmesi.. bu olmayınca ne kadar spor yaparsan yap olmuyordu.
    en sonunda çareyi buldum.
    bir fırın tepsisi soğanı fırında hanım pişiriyor.
    daha sonra onların dış kabuklarını alıyor.
    buzdolabında saklıyor
    hergün büyükse 1 küçükse 2 soğan. sabah kahvaltısına onunla başlıyorum.
    siyah ve yeşil "TUZSUZ" zeytin
    çökelek
    1 adet yumurta
    yediğim zaman bazen öğlen yemeğini bile aramıyorum.

bazı arkadaşlar soğanı nasıl yiyorsun. kokar gibi düşünebilirler.
    eğer soğan olduğunu söylemesek kimse bilemez. sanki şeker var sanırsın. koku zaten yokk. koku çiğ yada pişmiş soğanda oluyor.
    fırınlanmış soğan başka birşey

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    üstadım. el freni arızalı galiba, hidrolikte az olunca vites küçülterek durmaya çalışıyorum. afedersiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ateş, kuru öksürük, tat ve koku alamama başlarsa test yaptırmak farz olur.
    Bunlar yoksa bile siz öğretmen-öğrenci-veli yoluyla dolaylı yoldan maruz kalmış olabilrsiniz, test yaptırmak farz olmasa bile faydalı olur bence.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bilen varsa yazabilirmi
    Cocugun ogretmeni korona olmus
    Simdi aradilar
    Yarin gelip test yapacaklarmis cocuga
    Siz ise gidebulirsiniz cocuk karantinada dedi
    Cocuga test sartmi
    Biz bu sarlatanligin oyuncagi olmak istemiyoruz
    Belirtimiz yok cok sukur
    Sn Dr Webster, sn myfinans kadar bilemesem de, esekten düşeni en iyi esekten düşen anlar diyorum.
    Benim çocuğun öğretmeni de korona oldu. Çocuk temaslı oldu, karantinaya alındı. Biz serbesttik.
    Şikayet yok diye çocuğa test yaptırmadık ( test ilk temastan genelde 3 gün sonra pozitif oluyor, negatif olsa da hastalık olabilir)
    Sonra çocukta kusma ve ishal , hafif halsizlik başladı. Gittik test yaptırdık. Pozitif çıktı. Çocuk korona oldu biz temaslı olduk.
    Çocuğun izolasyonu 14 günden 10 güne düştü. Temasli ev ahalisi izolasyonu 14 gün oldu. Sağlık çalışanı olana 7 gün yeter dendi.
    3 gün sonra bende ishal başladı , halsizlik oldu . Test yaptırdım . Bende korona oldum. Karantinam 7 den 10 a çıktı. Hastalığımin 4. Gunundeyim . Halsizlik harici şikayetim yok

Sayfa 569/1001 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •